Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Om Odense Atletik

Hvem er Odense Atletik?

Odense Atletik er en forening under Odense Gymnastikforening OGF, deraf navnet OA/OGF.

- Vi er Fyns ledende atletikforening.

- Vi har aktive på alle niveauer.

- Vi har aktive unge og voksne i alle aldre og former. Store, små, unge eller gamle og grå.

- Vi har udøvere på internationalt niveau og flere landsholdsaktive i vores atletikklub.

- Vi har dem, som ønsker at holde sig i form og dem, som bare ønsker at have det sjovt.

OA/OGF kan blandt andet tilbyde et af Danmarks bedst beliggende atletikstadions, kyndige trænere og nogle af Danmarks bedste atleter.
Til det sociale samvær har vi et luksus klubhus med eget vægtrum og ungdomslokale til rådighed.

Hvilke discipliner kan man udføre?

• Løb (sprint, mellem og langdistance).
  • Hækkeløb, både kort- og lang hæk
  • Forhindringsløb
  • Stafetløb
  • Spring (længde-, højde-, stang- og trespring).
  • Kast (diskos-, spyd, vægt- og hammerkast og kuglestød).

Se vores trænere

Konkurrencer?

Vi deltager i mange forskellige konkurrencer. Der er lokale stævner på atletikstadion i Odense, andre stævner i andre dele af landet, og vi tager også til stævner i udlandet. Vi deltager i forskellige mesterskaber, både individuelt og for hold.

Atletik som holdsport

Atletik er ikke kun en individuel sport. Der er også mulighed for at komme på et af klubbens hold.

Om vinteren stiller vi hold i vintercuppen, som er en turnering i terrænløb for mellem/langdistanceløbere.
Om sommeren er der forskellige baneturneringer, Danmarksturneringen og holdmesterskaber for seniorer, veteraner og ungdom.

Træning

Der trænes hele året.

Sommersæsonen strækker sig fra påske til efterårsferien. Vintersæsonen er fra efterårsferien til påske.

Målsætning

Målsætningen er, at Odense Atletik gerne vil give alle muligheden for at opleve atletik, at løbe, springe og kaste. Grundlæggende færdigheder for alle og grundlaget for al idræt.

Atletik er en af verdens mest historiske idrætter. Hos os kan man være med for at vinde eller bare være med.

Odense Atletik/OGF er til for alle, der gerne vil dyrke grundlæggende idræt og dermed atletik.