10254 FB Banner DHL 2015 851x315.jpg

DHL Stafetten 2015

_FW06385.jpg

Foto: Flemming Wedell 

 

OGF Events inviterer til DHL Stafetten i Odense 2015, der afvikles d. 11-13. august på Engen, og vi forventer igen i år deltagerfremgang. 

I midten af august åbner vi igen dørene for DHL Stafetten i Odense, der siden starten i 2003 har udmærket sig som et af de mest populære motionsløb på Fyn. Sidste år blev der nok en gang sat ny deltagerrekord, men den rekord bliver med stor sandsynlighed slået i dette års udgave, hvor løbsleder Klaus Winther forventer over 18.000 deltagere.

Med de seneste års erfaringer in mente anbefaler vi, at man ikke venter for længe med at tilmelde sig, da de forskellige startdage hurtigt bliver booket op. Du kan læse mere om DHL Stafetten 2015 i Odense her på siden.

 

_FW06170.jpg
Foto: Flemming Wedell 
 _FW06361.jpg
 Foto: Flemming Wedell 
_FW06173
Foto: Flemming Wedell 
    DHL fyrværkeri_2012_DSC0559 1.jpg
                 Foto: Flemming Wedell 

DHL Stafetten 2015

DHL Stafetten Odense 11+12+13. august 2015 

Programmet er fuldstændig ens alle tre dage. Samme madkurv, samme rute, samme løbstidspunkter og samme fantastiske stemning, så det er altså DIG SELV, der skal udgøre forskellen! 

Spørgsmål til DHL Stafetten Odense: dhlstafet@ogf.dk eller tlf. 65 91 57 13

Sponsorer

dhl bomærke

Føtex_mm01

schulstadlogo1

INTERSP_LOGO_CMYK.jpg

Hummel sport pos.jpg

Rynkeby_logo.jpg

KiMs (farve) - original

Concordia_CMYK jpg Coolg9.jpg

  

Egekilde_REN_NATURKRAFT_140px.jpg

GODIKLOG.OMT.gif 

DHL plakat

Hent flot DHL plakat i

fotokvalitet (1,4 MB)

10412 DHL plakat 2014 147x202.jpg

Tidsskema

Tidsskema for dagen:

Kl. 16.30-17.55

Udlevering af stafetpinde og startnumre

Kl. 16.30-20.30

Holdfotos

Kl. 16.45-17.00

Start for 5km-walk

Kl. 18.00

Start for 5x5km Stafet

Kl. 18.30-20.30 Udlevering af madkurve

Kl. 21.30

Afsluttende festfyrværkeri

 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies. Læs mere om cookies