Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Finale i masterholdturneringen

Finale i masterholdturneringen 17.9 2017 i Aalborg

Odense Atletik havde 3 hold med til finalestævnet for masters i Ålborg, nemlig to hold i mix-rækken og et hold i kvínderækken. Det var svært at vide om vores 1. hold i mix-rækken ville være i stand til at forsvare guldet igen i år, fordi masterkomiteen har vedtaget at indføre et nyt system, hvor points for de bedste resultater skal omregnes til placeringspoint. Omregningen til placeringspoint, viste sig desværre, at gøre det mere vanskeligt at følge med i den interne konkurrence undervejs og var vist også en rigelig stor udfordring for beregnerkontoret og det betød bl.a. at der var en del ventetid inden præmierne kunne overrækkes. Efterfølgende har det også vist sig, at der var fejl ved pointsberegningen og medaljefordelingen. Ved præmieoverrækkelsen fik mix-holdet overrakt sølvmedaljer, for en andenplads efter Hvidovre og foran Sparta. Mix-holdet fik også guld med hjem, idet finalestævnet også er finale for vestdanske hold. Kvindeholdet fik bronze i den vestdanske holdturnering. Hvordan den endelige medaljefordeling bliver er stadig uvist i skrivende stund.

Hvis den sædvanlig pointberegningsmetode, hvor pointene for holdenes bedste resultater i alle øvelser havde været anvendt, havde Odense Atletiks mix-hold været en klar og sikker vinder igen i år.

Vejret var fremragende i Aalborg på dagen og Skovdalen Stadion dannede en fin ramme om stævnet.

Billede1.png

Holdleder Poul Husum Sørensen, stillede op i kugle og diskos

Billede2.png

Rosa Pedersen var med i længde, højde, kugle og 4 gange 100 m og skaffede mange points til holdet.

 

Billede3.png

Carlo Giorgetti der også var med i stangspring på vej til 1. skifte på den afsluttende 1000 m stafet.

Billede4.png

Debutanten Rie Asmussen stillede op i hammer, diskos og spyd og løb 2. tur på kvindernes stafethold

Billede5.png

Medaljeoverrækkelse (Vestdanske mesterskaber)

 

Billede6.png

Medaljeoverrækkelse med ømme ben (Vestdanske mesterskaber)

 

På Aalborg Atletik og Motions hjemmeside, er stævnet også omtalt og her kan man finde flere billeder og resultatlister fra stævnet. http://aalborgatletik.dk/2017/09/17/masterholdturneringens-finale-afviklet-skovdalen/