Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Indmeldelse og fornyelse

oplevelse_logo.jpg

OGF/Odense Atletik byder dig velkommen som nyt medlem

For at blive meldt ind i Odense Atletik, skal du gøre følgende:

1.    Du skal først registrere dig med oplysninger om dig selv. (se linket herunder). Registreringen starter med at vi checker din E-mail adresse. Når dette er gjort, så modtager du en E-mail med link til indtastning af dine oplysninger.

2.   Når du er registreret, kommer du videre til velkomstsiden, hvor du skal vælge hvilken afdeling i OGF du ønsker at melde dig ind i. Her vælger du Atletik afdelingen og sendes derefter videre til siden med med vores kontingenter.

3.   Vælg det kontingent du vil tilmeldes og følg derefter anvisningen på skærmen for at betale kontingentet. Du kan se vores priser her (er under revidering)

4.   Du kan læse mere om træningstider,mødesteder m.m. under de enkelte menupunkter.

Som medlem af Odense Atletik kan du frit benytte dig af alle vores tilbud, som dit medlemskab giver afgang til.

Klik her, for at blive registreret !

SE PRISER !!

Vi glæder os til at se dig     smiley.jpg

Brug for hjælp med login eller betaling?

Kontakt Klaus Winther, kontoret, på tlf: 65 91 57 13 eller på info@ogf.dk

Udmeldelse

Du skal være logget ind for at kunne gennemføre en udmeldelse.

1. Gå til kontingenter og klik på det kontingent du vil opsige.
  2. Når du har valgt dit kontingent, får du herefter mulighed for at vælge "udmelde"
  3. Du modtager herefter en bekræftigelse på mail.