Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Ta' familien med til motionsfest

Tilmeldingen til Odense ZOO Familieløb er skudt i gang, og du kan tilmelde dig her

Odense ZOO Familieløb inviterer hele familien på sjove motionsoplevelser i eksotiske omgivelser. ZOO-løbet byder på en 5 og 10 km rute (på 10 km'eren løbes 5 km ruten to gange) samt Børneløbets 4 km rute. Alle ruter går naturligvis gennem Odense ZOO.

Konkurrence: Vind en overnatning med klassen i ZOO 

Alle skolehold deltager i en stor konkurrence om en overnatning for klassen (op til 30 elever+4 voksne) i Kiwara Camp i Odense ZOO. Man får som skolehold ét lod pr. tilmeldt deltager, og vinderne udtrækkes ved præmieoverrækkelsen i umiddelbar forlængelse af løbet.

Vi vil løbende opdatere omkring næste års løb her på siden samt på OGF Events og Odense ZOO Familieløbs eventside på Facebook.  

 

facebook.jpg

instagram.jpg

 

Odense ZOO Familieløb 2015 - billeder

Se Flemming Wedells fotos fra Odense ZOO Familieløb 2015

De var hurtigst gennem Odense ZOO

Det var noget af en udfordring, deltagerne kom på til premieren på Odense ZOO Familieløb, men trods de ærgerlige vejrmæssige forhold var masser af løbere i aktion, og humøret blev holdt højt på pladsen under hele arrangementet. Tak til alle tilskuere og frivillige for at holde humøret højt på pladsen og tak til alle løbsdeltagere for en storslået indsats på ruterne, som fortjener stor respekt! &nb

Se TV2/Fyns indslag om Odense ZOO Familieløb

TV2/Fyn havde løbsleder Klaus Winther og kommunikationschef i Odense ZOO Rikke Skovlund i studiet for at høre mere om løbet. 

 
 

Odense Zoo Familieløb 2016

Det nye Odense ZOO Familieløb inviterer hele familien på løb og hygge i eksotiske omgivelser. Løbet byder på en 5 og 10 km rute (på 10 km'eren løbes 5 km ruten to gange) samt Børneløbets 4 k