Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Ungdom, mellemdistance 12-16 årige

 

Denne gruppe er for de løbeglade drenge og piger, som gerne vil opleve glæden og fællesskabet ved at løbe sammen med andre, og som er stort set færdig med vækstspurten.

Træningen er primært målrettet de distancer, man gerne må løbe til konkurrencer i denne aldersgruppe inkl. crossløb. Vi går ikke ind for en stor træningsmængde med lange ture, da det er for tidligt for denne gruppe.  Derfor lægges der vægt på banetræning og kortere ture, og vi arbejder meget på fx koordination, balance, kropsbevidsthed, hurtighed, råstyrke og rytmisk sans.

Nogle af løberne har været en del af gruppen i lang tid, hvorfor der naturligvis vil være en niveauforskel. Det vi forsøger at sigte mod er fællesskab og sammenhold centreret omkring løb, hvilket betyder at individuelle præstationer og løbetider kommer i anden række.  Det betyder også, at alle kan være med. Der er ingen krav om, at man skal være på et bestemt niveau for at kunne deltage. For den mere ”erfarne” løber vil vi som trænere dog også vejlede, så han/hun også bliver motiveret for at komme. Hvor det er hensigtsmæssigt udarbejder vi gerne individuelle træningsprogrammer som også dækker nogle af ugens andre træningsdage.

Praktisk info:

Træningstider: Mandag fra kl. 17 til kl. 18.30

I sommerhalvåret mødes vi under tribunen (ved omklædningsrummene) hver gang. Vi løber typisk på banen eller andre steder hen. Dog ikke mere end 1,5 km væk fra klubben.

I vinterhalvåret bruger vi arenaen sammen med resten af ungdommen med mindre, at vi har aftalt at løbe udendørs.

Onsdag anbefaler vi at man deltager i den almene ungdomstræning fra kl. 17-18.30.

Vi glæder os til at se dig!

M.v.h.

Jonathan Sydenham og løbeholdet!

Tlf: 26118180 

E-mail: jonathan@jhsinternational.dk

Jonathan har en master i idræt fra Københavns Universitet (2013) og er ungdomslicenstræner (Dansk Atletik Forbund). Han er også forfatter til DGI-hæftet Børn og Løb, og som DGI instruktør har han undervist på løbekurser hos løbeforeninger over hele landet.