Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Deltagere roste crossløbet i Tusindårsskoven

Skrevet af Henrik Lund Jensen
Odense Atletik stod for afviklingen af 1. runde i Vinterturneringen 2020 - 2021, som omfatter både crossløb, landevejsløb og stafetløb. Arrangementet samlede i det perfekte vejr 158 deltagere, der blev fordelt i syv forskellige kategorier for at opfylde kravet om forsamlinger under 50, der gælder indtil mandag.
På en krævende rundstrækning på to km skulle deltagerne blandt andet forcerede den store Tinderbox-bakke og samtidig prøve kræfter med græs, stier og en lumsk stigning op mod jernbanen.

- Hele arrangementet og vores rute fik stor ros fra deltagerne og fra Vinterturneringens ledelse. Området er superfint til den slags løb, og vi har fået smag for at arrangere også større, internationale mesterskaber i de fine omgivelser, siger løbsleder Andreas Jeppesen fra Odense Atletik.

- Samtidig mødte vi stor forståelse fra de flere hundrede forbipasserende, som i følge reglerne ikke måtte gøre længere ophold og slet ikke måtte komme ind på banen. Folk var positive og forstående, og der blev vist respekt over for vores officials hele vejen rundt.

Hos mændene var den tidligere Odense-løber Peter Glans helt suveræn. Han stiller nu op for HMCR og klarede de otte km i tiden 24.44. Bedste Odense-løber blandt de 51 gennemførende i to heats blev Rasmus Gregersen, der løb veldisponeret hele vejen og sluttede i 26.17.
Hos kvinderne var Alberte Kjær Pedersen fra AGF helt suveræn med tiden 21.20 for seks km. Her fik Annika Fabrin, Odense Atletik en pæn 10. plads blandt de 18 gennemførende i tiden 23.54.

Næste runde afvikles den 29.11. i Korsør, hvis Corona-restriktionerne gør det muligt.

vinter_foto.jpg