Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Fortræningen

Skal du i form til Eventyrløbet 2020?

Danmarks største endagsmotionsløb nærmer sig med hastige skridt, og Odense Gymnastikforening står klar med et gratis træningstilbud, der skal få dig i form til Eventyrløbet, som skydes i gang den 21. maj.

 

I 2020 starter fortræningen lørdag DATO FØLGER kl. 10:00 fra Atletikvejen foran tribunen til Odense Atletikstadion. Herfra er der træning hver onsdag kl. 18:30 samt hver lørdag kl. 10:00 helt frem til den 13. maj. Tre gange - d. 28. april., 6 og 13. maj - starter fortræningen dog fra Eventyrløbets hovedsponsor, Middelfart Sparekasse, på Dalumvej.  

 

Noget for enhver smag

Til Eventyrløbets fortræning løber man i grupper fordelt efter træningstempo på henholdsvis 5 min, 5.30 min., 6 min. og 6.30 min. Ruterne er ca. 5 og 10 km og svarer dermed rent længdemæssigt til Eventyrløbets. 

Vi har også træningsgrupper til tempo 7 min. 7.30 min. og 8 min. Disse grupper følger træningsprogrammet fra "løb med avisen" 

Morten Schreiner_08782.jpg

Morten Schreiner orienterer før starten på fortræningen. Foto: Flemming Wedell.

Snør løbeskoene og nyd fællesskabet

For nogle kan være svært at finde motivationen og selvdisciplinen til at træne selv, så fortræningen fungerer som et godt alternativ til dem, der ’trigges’ af det sociale element i træningen. ”For de fleste er det en stor social oplevelse, når vi samles for at træne op til et fælles mål, som Eventyrløbet er i den her sammenhæng. Der bliver opmuntret og hyggesnakket ude på ruterne, og efter træningen mødes vi til lidt frugt og drikkevarer ved OGF’s klubhus, hvor der selvfølgelig også er mulighed for omklædning og bad. Vi håber på at se så mange som muligt, når vi starter op lørdag den 6. april, ” fortæller løbsleder Poul Grenaa. Ud over motionen og det sociale samvær vil der til hver fortræning også være lodtrækning om sportstasker fra Middelfart Sparekasse, mens Føtex på Vesterbro sponsorerer æbler til alle træninger. 

7.30 frontløber-1000 pixel

Der løbes af sted-1000 pixel

Der løbes af sted2-1000 pixel

High5-Race_ernæring-Red-Black-300 pixel.jpg

Efter løbeturen er der energidrik fra High5

Føtex.jpg Æbler fra Føtex.