Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Teltplads

På baggrund af dialog med kommunen og beredskabet omkring sikkerheden og reglerne herom, har vi valgt at indskrænke området for private telte. 

For at kompensere herfor har vi valgt at udvide antallet af fællestelte, så I ikke selv behøver at slæbe jeres eget telt med eller bestille en leverandør hertil. Vi har sørget for telt, samt borde og stole, det eneste du skal gøre er at bestille det samtidig med tilmeldingen af jeres hold.  

Leje af teltplads i vores firma fællestelte

Du kan leje plads til dit hold i vores store firma fællestelte.

Priser for 2020 følger ultimo 2019

Reservation og betaling for firmateltplads (med bord og 6 stole) kan du udføre samtidig med du tilmelder dit hold. 

Brug af egen pavillion

Ønsker du at opstille din egen pavillon på dagen, kan dette også lade sig gøre. Pavillonen må max være 3x3 m og må stilles op inden for det afmærkede privattelts område. Følg blot pladsfolkenes henvisninger, og husk af hensyn til brandfare at holde behørig afstand til naboteltene (5 meter).

Pavillonerne kan stilles op fra kl. 10.00 på løbsdagen og pladserne kan ikke forhåndsreserveres. Det er er derfor efter først til mølle princippet.

Opstiller du pavillonen om morgenen, så hæv ikke pavillionen/sæt ikke benene på før I ankommer inden løbet, grundet vinden.

VIGTIGT:

Private telte må først opstilles fra kl. 10:00 den dag som holdet deltager, og skal være nedtaget og fjernet senest næste morgen, så de ikke står i vejen for næste dags arrangement.

Der vil være adgang for køretøjer på Skov Alléen i tidsrummet kl. 10.00 - 16.00.
Det er ikke tilladt at have køretøjer på pladsen.

Hvis du har behov for strøm i dit telt, kan dette købes for 300,00 kr. (max 10 amp.)
Det er ikke muligt at leveres strøm til området for private pavilloner.