Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab
 
 

OGF Events

OGF Event facebook  instalogo_ny.jpg    

 

OGF EVENTS

DHL Stafetten Odense 2023

 

Nyheder

Farvel til fire fantastiske praktikanter

Odense, 31. marts 2023 Sidste dag i marts og det betyder samtidig et farvel til vores dygtige praktikanter, der siden 2. januar har gjort en kæmpe forskel hos OGF.   Emma og Line har arbejdet godt og intenst med Eventyrløbet og udviklet nye og spændende materialer til SOME og til vores mange virksomhedskunder.    Tobias har fået styr på content og markedsføring til årets DHL Stafet der i år fejrer 20-års jubilæum. 

Årets donation i Eventyrløbet tilfalder "Ventilen"

Odense, 30. marts 2023 Igennem årene har Eventyrløbet doneret mere end en kvart million kroner til velgørende foreninger og formål.  2023 bliver naturligvis ingen undtagelse, og Eventyrløbet er derfor glade og stolte over at kunne fortælle, at vi har valgt at donere 20.000 kr. til Ventilen Odense.  Ventilen er en frivillig social organisation, der har til formål at forebygge og afhjælpe ensomhed blandt unge.  Mie

Arne har deltaget i alle Eventyrløb

Odense, 21. marts 2023 Når Eventyrløbet løber af stablen for 44. gang, så bliver det forsat med Arne Pedersen som deltager på 10 km distancen.   Arne er 81 år og har deltaget lige siden Eventyrløbets start. Han stiller trofast op på 10 km ruten år efter år. Det er også i år, at han kan fejre 50-års jubilæum som løber. Han har gennem årene løbet et utal af maraton og halvmaratons.

Gang i tilmeldingen til Skole OL

Odense, 16. marts 2023 Igen i år skal Odense Atletik/OGF afholde Skole OL-stævne. Vi forventer deltagelse af op mod 2000 børn fra Odense og omegn og der er kun 18 ledige pladser tilbage! I Odense afvikles det lokale Skole OL-stævne den 1. og 4. maj 2023 på Odense Atletikstadion og i Odense dystes klasserne samtidig i O-løb i samarbejde med Odense Orienteringsklub. Skole OL er OL i børnehøjde. Visionen er at skabe en børneolympis

Fortræning til Eventyrløbet starter 22. marts

Odense, 15. marts 2023 Kom i form til Eventyrløbet   Odense Gymnastikforening (OGF) inviterer til gratis fortræning op til den 44. udgave af Eventyrløbet torsdag den 18. maj.  Der er planlagt et godt program, hvor vi ikke kun mødes form løbets skyld, men hvor fællesskab, sammenhold og hygge er en lige så stor del af det.  Træningen henvender sig til alle løbere, hvor der vil blive løbet i grupper

Tag letbanen til Eventyrløbet

Odense, 14. marts 2023 Når Eventyrløbet nr. 44 afholdes torsdag den 18. maj, så bliver det samtidig startskuddet på et nyt samarbejde mellem Eventyrløbet og Odense Letbane.   Alle deltagere med et startnummer (eller kvittering på betalt startgebyr) kan køre gratis med letbanen til og fra årets udgave af Eventyrløbet.  ”Eventyrløbet er en kæmpe begivenhed i Odense. Det er samtidig en gigantisk

Odense, 31. marts 2023

Sidste dag i marts og det betyder samtidig et farvel til vores dygtige praktikanter, der siden 2. januar har gjort en kæmpe forskel hos OGF.  
Emma og Line har arbejdet godt og intenst med Eventyrløbet og udviklet nye og spændende materialer til SOME og til vores mange virksomhedskunder. 
 
Tobias har fået styr på content og markedsføring til årets DHL Stafet der i år fejrer 20-års jubilæum. 
 
Mie har været en stor og vigtig del af Odense Atletik og deres mange projekter, fx Skole OL og para-atletik. 
 
Udover de enkelte områder, har de været fantastiske til at arbejde sammen og udvikle spændende tanker og materiale på tværs af organisationen. Altid på en seriøs og konstruktiv måde og på et utrolig højt fagligt niveau.  
De vil blive savnet, men heldigvis, ser vi alle fire unge mennesker igen, når de kommer og giver en hjælpende hånd til Skole OL den første uge i maj og Eventyrløbet, som finder sted den 18. maj 2023. 
 
Tak til UCL for lån af de dygtige unge mennesker. 

Praktikanter_LinkedIn_31032023.png