Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

OGF = Odense Guld Forening!

Lørdag den 28. november 2009 blev der afholdt fynske mesterskaber i powertumbling på Vejstrup Ungdomsskole. Det var en kæmpe stor konkurrence med over 220 deltagere, så der var tryk på hele dagen, hvor der konstant skete noget på de to hele tumblingbaner!

Og nu tilbage til overskriften. Ja OGF er i sandhed lidt af en guldforening! Til denne konkurrence fik vi hele 4 guldmedaljer (fyns mestre) ud af de i alt 8 meget velfortjente medaljer, som gik til følgende gymnaster:

Niveau 1 drenge: 

Sølv: Karl Johan

Niveau 2 piger:

Guld: Agnethe Dickmeiss

Sølv: Sara LaCour

Niveau 3 piger:

Guld: Johanne Dickmeiss

Mini piger 5 momenter:

Sølv: Simone Brylle

Mini drenge 5 momenter:

Guld: Jeppe Olesen

Sølv: Rasmus Andresen

Mini drenge 8 momenter:

Guld: Albert Klostergaard

Jeg vurderer, at det er på rette plads at nævne at FM i Vejstrup er Sara LaCours første powertumblingkonkurrence, hvor hun vinder sølv i niveau 2. Det er Første gang at Johanne Dickmeiss springer i niveau 3, hvor hun med meget stor sikkerhed vinder! Simone Brylle havde også sin debut som 5 momentsspringer, hvor hun vinder sølv!

Det fedeste er selvfølgelig alle medaljerne, men det er rent faktisk sådan at OGF er repræsenteret i toppen i alle rækker, så selv der, hvor vi ikke tager medaljer med hjem ligger vi helt oppe i toppen! Eksempelvis var 5 ud af 5 Odense tumblere med i finalen i mini 5 drenge og før finalen var de tre første pladser besat af OGF! Jeg vil anbefale at gå ind på www.dgf.dk under resultater for at se, hvor godt at OGF ligger til alle konkurrencer eller trykke (her).

Resultaterne fra konkurrencen er kommet og de kan ses (her). OGF blev den mest vindende forening til dette mesterskab, hvor vi vandt 8 medaljer. Den forening, der kommer tættest på må nøjes med kun 6 medaljer!

Tillykke til alle de dygtige gymnaster, i gør virkelig jeres trænere stolte!


-Daniel Bay Jensen