Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Belgisk toppræstation!

Det er en tradition, at der hvert år afholdes Flanders Fliffis Cup i belgien og i år var ingen undtagelse

D. 28/8 - 29/8 2009 blev Fliffis Cup afholdt i den smukke havneby Oostende! Naturligvis var OGF repræsenteret ved denne konkurrence. de to unge gutter Adam Scharf Matthiesen og Albert Klostergaard viste nogle flotte resultater!

Efter de indledende runder lå Adam på en 4. plads (med samme score som 3. pladsen) og kun 8 tiende dele efter kom Albert på en flot 6. plads. De detaljerede resultater med point kan ses (her).

Som dommer var det en fryd at se de to gutter i de indledende runder, hvor de begge gennemførte to flotte og sikre øvelser!

I finalen viste Albert igen sikkerhed og endte på en flot 5. plads. Adam var flyvende i finalen, måske for flyvende og han havde derfor lidt problemer med landingen i anden øvelse og endte på en 6. plads. De detaljerede resultater fra finalen kan ses (her).

Alt i alt en glimrende konkurrence, hvor Odense viser at vi har nogle gymnaster i verdensklasse!

De indledende runder kan ses herunder:

Finalerunderne kan ses herunder:

World Cuppen

I Belgien, blev der selvfølgelig også afviklet senior konkurrencer, med stor deltagelse fra hele verden. Bl.a. med, Amerikanske Kalon Ludvigson, som er en af favoritterne i det kommende VM i november, samt de 2 nuværende verdensmestre, nemlig russiske, Andrey Krylov og Anna Korpbeynikova.  

Den danske deltagelse var også stor med hele 4 danskere, hvor 2 af dem gik i finalen. Især den danske Peter Ulrich Rasmussen, gjorde god figur i de indledende runder og kom i finalen på en fin 6. Plads.

Den anden dansker i finalen var Danni Lozano som sprang nogle flotte og sikre øvelser, og kom i finalen på en 8 plads.

Resultaterne fra de indledende runder kan ses (her).

 

I damernes rækker var der ligeså stor deltagelse fra hele verden bl.a. med deltagere fra Sydafrika og Rusland. Der var også 2 danskere med i damernes konkurrence, Mette Kristensen og Johanne Nørby.

De gennemførte begge deres øvelser, men det blev dog ikke til nogen finaleplads denne gang. Finalepladserne blev domineret af den russiske verdensmester, Anna Korpbeynikova og den engelske Racheal Letsche. Også den erfarne ukrainske springer, Olena Chalanenko, som har mange års tumbling på bagen, klarede sig videre til finalen.

   

Resultaterne fra damernes indledende konkurrence kan ses (her)

 

I herrernes finale blev det til en 1. Plads til Andrey Krylov og en 2. Plads til Kalon Ludvigson, som var lige i hælene med kun en tiendedels forskel op til Andrey.

Danske Peter Ulrich Rasmussen gjorde i finalen sit bedste, men måtte desværre trække sig efter første øvelse, pga. en skadet fod.

Resultaterne fra herrernes finale kan ses (her)

Videoen fra herrernes finale kan ses herunder

 

Damernes finale blev vundet af Anna Korpbeynikova lige efter kom engelske Racheal Letsche og på en tredjeplads kom ukrainske Olena Chalanenko

Resultaterne fra damernes finale kan ses (her)

Videoen fra herrernes indledende konkurrence kan ses herunder.