Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Medaljehøst på hjemmebane!

OGF fik til HCA cuppen her i weekenden tilraget sig ikke mindre end 10 medaljer! dette viser at vi ikke blot er en forening med mange gymnaster, der deltager i konkurrencer, men at vi også stiller op med rigtig mange rigtig dygtige gymnaster!Herunder er den "store" liste med medaljemodtagere:
Niveau 1 drenge:

Guld: Karl JohanBronze: Alexander Engstrøm

Niveau 2 drenge:

Sølv: Magnus Qvist

Niveau 2 piger:

Guld: Olivia MatthiesenSølv: Theresa Jensen

Niveau 3 drenge:

Guld: Johannes VikkelsøeBronze: Andreas Fredenslund

Mini 5 moment drenge:

Guld: Jeppe Olesen

Mini 8 moment drenge:

Sølv: Adam MatthiesenBronze: Albert Klostergaard

En fantastisk indsats af alle gymnasterne! Jeg synes at det er på plads at nævne nogle af de andre gymnaster, der leverede en kanon indsats, men ikke klarede det hele vejen igennem!

Mia Rix leverede i niveau 3 en vanvittigt flot første øvelse og lå som suverænt den beste, men kiksede desværre den anden omgang.

Andreas Rasmussen lavede et helt nyt spring i første omgang i 5 momentsrækken! han var den der sprang sværest og lavede faktisk to gode øvelser, men han kunne godt have brugt lidt talkum for han fik ikke ordentligt fat i sin dobbelt baglænder i anden omgang og gled, så han ikke kom helt rundt! rimelig ærgeligt, da det er en øvelse han har gennemført ca. 20 gange til hver træning ugen inden konkurrencen!

Albert Klostergaard, der på nuværende tidspunkt har noget der ligner Danmarks bedste stil gennemførte to flotte øvelser i indledende med et nyt spring han ikke har lavet til konkurrence før! han var også rigtig godt kørende i finalen og endte på en flot 3. plads! det næste der skal ske for hans vedkomne er at få noget mere sværhed, men den venter lige om hjørnet.. bare vent til JM d. 10. April!

Adam Matthiesen gav næsten træneren tåre i øjnene! to sikre og rimeligt pæne øvelser i indledende fik ham i finalen på en 2. plads. han vidste, at for at komme op på 1. pladsen, måtte han skrue lidt op for sværhedsgraden! vi diskuterede hans muligheder og selv om vi ikke var helt enige kom vi frem til en løsning. Han ville gerne sætte en halv skrue mere på sit endespring, men jeg mente at det ville være bedre for han at lave endespringet i strakt position istedet for i lukket! Jeg tror at Adam blev glad for beslutningen for han gennemførte hans livs bedste øvelse og lavede et strakt endespring som kun ganske få i verden på hans alder er i stand til. Det er virkelig gravalvorligt, han lavede en strakt dobbeltsalto med 2 skruer og det er et spring man ikke ser på internationalt plan! jeg var ikke helt enige med dommerne, der gav ham lidt for lave karakterer, så han endte på en 2. plads, men med mine internationale dommerøjne var han dagens vinder!

M.v.h Daniel Bay Jensen