Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Hold DM i powertumbling!

der blev ikke mindre end en succes for OGF, da vi søndag d. 3 Oktober indtog BGI academiet i bjerre! det var den første gang i historien at der skulle holdes hold DM så forventningerne var store. for første gang skulle man deltage i hold af 3 eller 4, hvor alle mand har indflydelse på resultatet i stedet for at man skulle stå alene med hele slæbet!

 

OGF stillede op med 5 hold, der alle endte på medaljepodiet! resultaterne blev:

 

Mini piger 5 moment:

 

Sara LaCour Hansen

Nanna Maag Rasmussen

Mia Rix

Simone Brylle

 

Bronze

 

I denne række skal vi lige huske på at tre af pigerne for første gang deltog i en 5 momentskonkurrence, så det er helt fantastisk at de faktisk klarede sig så godt på trods af nerver og pres!

______________________________________________________________________________________________

 

Mini drenge 5 moment hold 1:

 

Rasmus Andresen

Philip Andersen

Jeppe Olesen

Andreas Rasmussen

 

Guld

 

4 super stærke drenge, der havde de tre højeste placeringer både i indledende og i finalen. ingen kunne røre dem og der skulle ikke det store til at regne ud af de lå øverst som et hold. en stærk og meget sikker præstation!

_____________________________________________________________________________________________

 

Mini drenge 5 moment hold 2:

 

Kasper Feddern

Johannes Vikkelsøe

Magnus Quist

Andreas Fredenslund

 

Sølv

 

En knap så rutineret gruppe med nogle virkelig dygtige gymnaster, der kun lige er rykket op fra niveau tre for at kæmpe i mini 5 rækken, så det må jo siges at være superflot klaret at det eneste hold der slår dem er vores eget lidt mere rutinerede hold!

______________________________________________________________________________________________

 

Mini Drenge 8 moment:

 

Albert Klostergaard

Adam Scharf Matthiesen

Magnus Eskesen

Thomas Chilvers

 

Guld

 

Gang på gang overrasker disse drenge ikke kun mig, men alle trænere og dommere til konkurrencerne og det show de leverede til finalen var meget mere imponerende end det seniorene kunne præstere! ny mini sværhedsrekord blev slået af Adam. Albers springer sig til de højeste stilkarakterer, Magnus gennemfører et spring han kun lige har lært. Thomas mangler lidt rutine, men kom igennem et flot DM ikke desto mindre.

_______________________________________________________________________________________________

 

 

Senior herrer 8 moment:

 

Lasse Pihl

Jacob Snogdahl

Magnus Bjernemose

Frederik

 

Bronze

 

Et lidt satset hold, men samlet set udemærket præstation. Magnus deltager for første gang i seniorrækken og laver faktisk et nyt spring som han står (lukket full-full). Frederik deltager i sin første tumbling konkurrence nogensinde og kæmper med stor sværhedsgrad. Jacob og Lasse er nogle af de mest kraftfulde springere og det passede dem derfor ikke så godt at banen var lidt blød.

 

i alt løb OGF af med 20 medaljer ud af 20 mulige!