Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Kanoninsats!

d. 10/10 2009 blev der holdt Holstebro Cup og Odense Gymnastikforening troppede naturligvis op (to timers køretur skræmmer ikke os, selvom klokken er halv syv om morgenen).

 

Det blev til en spændende og succesrig dag, hvor man som træner i OGF virkelig var stolt! gymnasterne blev rost til skyerne af andre instruktører og publikum! men lad os komme til de resultater som i med stor sansynlighed trykkede jer ind på siden for at se:

 

Niveau 2 drenge:

I denne række var der stor konkurrence og gymnasterne lå virkelig tæt på hinanden. Christian B. Schmidt lavede to rigtig flotte øvelser og fik derfor tilraget sig en medalje i denne række!

 

Niveau 2 piger:

Også i denne række var der kamp til stregen og der var mange dygtige gymnaster fra forskellige foreninger, men Nanna Maag lod sig ikke påvirke af dette og fokuserede på sine øvelser som hun gennemførte med pryd og vandt derfor guld i denne række! Men vi stopper ikke her for Karoline Qvick sprang også kanon godt og sikkert og sikrede sig derfor en flot bronzemedalje!

 

Niveau 3 drenge:

I denne række fik de unge OGF tumblere virkelig en opgave, der var nemlig flere "store" efterskoleelever tilmeldt i denne række som både er ældre og har større muskler end de mindre drenge. Det var lidt af et sats at sætte lille Andreas Fredenslund, på kun 7 år, op i dette niveau, men kæk og flabet som træneren nu engang er, var dette lige nettop, hvad han gjorde OG DET GAV POTE! Andreas fik scoret sig en Bronzemedalje til hans første konkurrence i dette niveau samt et kæmpe bifald fra publikum, da han kravlede op på podiet, der næsten var lige så stort som ham selv. Og det var sandelig også et syn at se ham stå det ved siden af de store gutter som han hun går til hofterne i højden! STÆRKT gået Andreas!

 

Niveau 3 piger:

I niveau tre piger var det Simone Brylle Fra OGF, der viste, hvordan man skal springe og hun fik med to glimrende øvelser nok point til at snuppe bronzemedaljen for næsen af mange andre misundelige piger! Mia Rix havde lidt at leve op til, da hun i sidste konkurrence blev uretfærdigt dømt (jeg er international dommer, så jeg ved besked!). Hun blev mere reelt dømt til denne konkurrence, men det var ikke helt nok, men bare rolig Mia, dine trænere har store planer med dig, for i næste konkurrence skal du stille op i 5 spring :D

 

Mini 5 drenge:

Jeppe Olesen er i sandhed et supertallent og han viste, hvordan man med sikre og pæne øvelser kan banke selv gymnaster der springer sværere. Han endte på en kanon 2. plads ved at lande 3 solide dobbeltskruer. Godt gået!

 

Mini 8 drenge:

Det er svært at sige så meget andet end "Dygtig dreng, Albert!". Albert Klostergaard bankede 3 suværene øvelser af, det var en sand fryd at se ham danse ned af banen og afslutte med Danmarkhistoriens allerbedste dobbelt hofte (min mening). En lille tåre var man skam ved at klemme! Men det bliver meget bedre.. bare vent, træneren har luskede planer :D

 

Det er ikke altid at en sejr skal defineres ud fra en placering i en konkurrence, det viste Adam Scharf Matthiesen os! Han bankede i indledende en helt ny øvelse af.  Et araberspring efterfulgt af 5 whip og et flik ned til en afsluttende full-out! en virkelig svær øvelse som endda blev gennemført med stor ynde! Hans anden øvelse kiksede lidt og han fik ikke godkendt det sidste spring. Måske havde han mistet koncentrationen fordi han simpelthen klarede første øvelse så godt? men festen slutter ikke her for Adam formåede alligevel at liste sig i finalen, hvor han nu vidste at medaljerne var svære at opnå, så han satsede alt og gentog succesen fra første øvelse fra indledende, men han satte en ekstra skrue ind i midten og øgede sværheden endnu mere og gennemførte faktisk endnu bedre end i indledende! Det rakte ikke til en medalje i denne omgang, men Adam vandt en mental medalje til denne konkurrence!

 

M.v.h. Daniel Bay Jensen

En virkelig stolt træner!