Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

David Jensen vandt bronze

 

David-web

Tumbleren David Jensen vandt bronze ved World Cupen i Loule i Portugal den 27. september. Han måtte ud i en tiebreak med Yves Terrain, men blev altså det der trak det længste strå og dermed en flot medalje.

Den anden dansker i finalen, Daniel Rye, sluttede på 8. pladsen.

David Jensen nr 27 i verden i en alder af 17 år

Odense Gymnastikforenings bedste power tumbler David Jensen deltog i senior VM i Power Tumbling den 2. november 2007 i Quebec i Canada.


Det var Davids debut i senior VM hvor han fik en meget flot 27. plads i et stærkt felt på 55 tumblere fra blandt andet Kina, Rusland, England, Polen, og USA.


David Jensen er 17 år og på trods af sin unge alder har han allerede deltaget i et utal af internationale konkurrencer som f.eks.:

Ungdoms VM i 2001-2003-2005

Junior EM i 2006

World Cups i Portugal og Polen 2007

Flifis Cup i Belgien i 2004-2006

Senior VM i 2007

Det var dog første gang han skulle stille op til senior VM også selvom han stadigvæk er junior. På trods af hans flittige træning er han i øjeblikket Danmarks bedste og derfor er han udtaget til senior landsholdet.

David var den yngste af de 4 drenge der var med, men det rystede ham overhovedet ikke han lavede 2 rigtig gode øvelser og blev hermed den bedste dansker.

Det var en stor oplevelse og en god belønning efter mange hårde træningstimer i gymnastikhallen.

At blive udtaget til Landsholdet og VM var Davids første delmål også komme hjem med en 27 plads må siges at være et rigtigt flot resultat.

Næste mål er EM i april i Odense her håber David at han kan komme i finalen både med holdet og individuelt, hvilket jeg mener er meget sandsynligt hvis han fortsætter med at udvikle sig som han har gjort det sidste år.

David har i år vundet:

DM senior

FM senior

JM senior

2.plads Junior DM

27.plads VM senior

David Jensen og de andre tumblere fra OGF kan opleves næste gang i Gymnastikhallen søndag den 27. januar og til prøvekonkurrence før EM den 8. marts i Arena Fyn

Jeg ønsker David et stort tillykke med den flotte placering ved VM i Canada og held og lykke til EM.

Hilsen

Thomas Hansen

En stolt træner