Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Odense Gymnastikforenings delegation


Til WAGC 2009 er OGF naturligvis repræsenteret! De to Talenter Adam Scharf Matthiesen og Albert Klostergaard skal ud i den store verden og vise, hvordan powertumbling ser ud, når det er allerbedst! De har begge trænet ufatteligt hårdt på det sidste! 
 
Især i den sidste måned er der sket rigtig meget, de har begge fået en noget større sværhedsgrad og deres stil er blevet finpudset! Jeg glæder mig rigtig meget til at rejse med de her to gutter til Rusland, hvor vi forhåbentligt laver nogle rigtig flotte resultater. Jeg håber på at de begge to bliver placeret i den bedste halvdel, men de to skarpe knægte har ambitioner om endnu mere og det bliver interessant at se, hvordan de klarer presset til en konkurrence med så meget pres! 


De har begge prøvet at deltage i en international konkurrence, nemlig i Oostende i Belgien, hvor der blev afholdt Flanders Fliffis Cup som du kan læse mere om (her).


Jeg selv skal med til WAGC som dommer, da jeg i marts bestod dommer eksamen til det internationale dommerkursus, der blev afholdt i Brøndby i Idrættens hus. Og Jeg fik sammen med Landstræneren faktisk de højeste karakterer.


Du kan læse om VM og WAGC (her)
Når vi drager til Rusland vil du kunne følge med i, hvad der sker i vores dagbog (her)


- Daniel Bay Jensen