Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

 

Tilmelding til holdene

Tilmelding til holdene åbner lørdag den 15. august 2020 kl. 10.00

Tilmelding foregår ved at klikke på en af nedenstående holdoverskrifter.

 

Nederst på holdbeskrivelsen finder du en knap med tilmeld.

 

Har du gået til gymnastik i OGF sidste år, er du allerede medlem, så du skal blot logge ind med din adgangskode og betale.

De 2 første træninger = prøvetimer.
Vi giver alle nye medlemmer mulighed for at prøve et gymnastikhold af, så de 2 første træningsgange fungerer som prøvetimer.

Da vi normalt har alle hold fuldt besat, er det dog nødvendigt at man ved tilmelding betaler kontingent, så barnet registreres med en plads på vores holdliste.

Hvis barnet så efter de 2 første gange ikke ønsker at forsætte på holdet, kan man få kontingentet tilbagebetalt ved at henvende sig til gymnastik@ogf.dk

 

Bemærk !!!

Ved tilmelding og betaling er det barnets navn og fødselsdato/årstal der skal angives.

Hvis barnet/den unge der tilmeldes er under 18 år, SKAL det være mors/fars mobil nr. og E-mail adresse der skal angives.

OBS!!

Vi forbeholder os ret til at ændre i træningstider og andre nødvendige tiltag med kort varsel, hvis myndighederne udsender nye retningslinjer vedr. håndtering af Covid-19 Pandemien. Vi vil allerede fra sæsonstart anmode om at børnene der træner i Gymnastikhallen bliver afleveret ved hallens indgang, og at forældrene ikke opholder sig i hallens venterum under træningen.

 

Vi følger naturligvis fortsat GymDanmark og DGI’s anbefalinger vedr. indendørs idræt i forhold til det samlede antal af gymnaster og trænere i hallen. Derudover har vi fortsat fokus på de anbefalede hygiejneregler, som hyppig håndvask og afspritning af hænder og fødder inden træning og i løbet af træningen.