Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Årskort til Odense ZOO giver rabat ved Odense ZOO Familieløb

Efter i flere år at have ligget i juni måned, er det traditionsrige Odense ZOO Familieløb nu flyttet med tre måneder. Som noget nyt tilbydes der desuden rabat for folk med årskort til Odense ZOO.


- Torsdag den 13. september er vi klar til at tage imod de mange deltagere i alle aldre på Engen i Fruens Bøge. Vi tilbyder distancen 4 km for børnene i aldersgruppen 5 - 14 år, hvor voksne ledsagere også kan tilmelde sig, siger løbsleder Poul Grenaa og tilføjer:

- Vi fortsætter desuden med de to ruter på 5 og 10 km. Alle ruter går gennem Odense ZOO. Den nye termin ligger på et tidspunkt, hvor der ikke er så mange løb i forvejen. Derudover håber vi naturligvis på mildt sensommervejr.

Som noget nyt tilbydes der rabat ved tilmelding til løbet:

- Voksne deltagere med årskort til Odense ZOO får 30,- kr. i rabat på deres startnummer, så løbsdeltagelse koster det samme for børn og voksne. Vi håber, at det kan lokke ekstra mange med i løbet, siger Poul Grenaa.

Odense ZOO Familieløb 2018 sættes i gang kl. 17.30 med børneløbet, og klokken 18.00 og klokken 19.00 løbes der 10 og 5 km. Der er en stribe sjove aktiviteter for børnene på Engen samt medaljer og fine præmier til de hurtigste. Alle deltagere under 15 år får en gratis billet til Odense ZOO ved tilmelding til løbet.

Du kan tilmelde dig løbet her.

Af Henrik Lund Jensen