Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Ældresagen og Eventyrløbet indgår eventyrligt samarbejde

Odense, 27. februar 2024

Er du en af de næsten 28.000 medlemmer af Ældresagen Odense, så får du en unik mulighed for at komme med i årets Eventyrløb, som afholdes torsdag den 9. maj.

I et nyt spændende samarbejde, tilbydes alle medlemmer af Ældresagen Odense nemlig 20% rabat på deltagelse – uanset om det er i 2, 5 eller 10 km eller den nye populære walkrute. Læs mere det gode tilbud på foreningens hjemmeside.

Efter anstrengelserne vil Ældresagen Odense holde “åbent telt” på Koncertpladsen, hvor der pustes ud samtidig med der fortælles sjove historier fra turen.

Løbsleder Michael Nielsen udtaler:
Vi ser frem til samarbejdet og er sikker på vi kan tilbyde rammerne for den perfekte dag. Enten sammen med gode venner, men også familien og børnebørn. Eventyret kommer til at fylde meget i årets løb, specielt på børneruten.

Også Ældresagen Odense ser frem til en eventyrlig dag, og formændene for aktivitetsudvalget, Linda og Henning Hansen, tilføjer:
 “Vi glæder os meget til en rigtig familiedag, hvor familie, børn og børnebørn mødes til en god gang motion. Samtidig glæder vi os meget til samarbejdet med årets Eventyrløb.”

Tilmeldingerne til årets Eventyrløb er i fuld gang. Find mere information og tilmelding her, www.eventyrlobet.dk


Kontaktoplysninger:
Eventyrløbet, Michael Nielsen, tlf. 2925 1880
Ældresagen Odense, Linda Hansen, tlf. 3052 6114

1_Ældresagen.jpeg