Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Berigende Berit "Årets OGF´er 2017"

Hun er en fantastisk arbejdskraft i OGF og deltager i næsten alle aktiviteter og involverer sig gerne i nye opgaver, som mange andre flygter fra.

Sådan lød motiveringen blandt andet, da Berit Christensen blev hædret som "Årets OGF´er 2017" på generalforsamlingen i hovedafdelingen.

Den gamle serieløbsgruppe var i år kommet på en svær opgave, da der helt usædvanligt var kommet syv indstillinger på kandidater. Men valget faldt altså på Berit Christensen, som var indstillet af den tidligere løbsleder og forretningsfører Klaus Winther.

Han påpegede, at udover sin formandspost for løbestyregruppen i motion er Berit Christensen involveret i samtlige events i OGF.

I forbindelse med Eventyrløbet har hun i mange år været Klaus Winthers højre hånd på løbskontoret til pakkeaften, dagene efter og op til løbet og på selve løbsdagen. Hun koordinerer selv med sine "tastepiger", Gitte, Conny og Inger-Lise, og sørger for, at alle får tildelt, ændret og udleveret startnumre til løbet. Herudover har hun været en trofast frontløber til Eventyrløbets fortræning og til OGF´s normale træningsdage.

Hun forestår også styrketræning før løbeturene om onsdagen, og i forbindelse med atletikafdelingens nye event Royal Run er hun også på banen med fortræning.

- Man går aldrig forgæves til Berit. Hun er en ildsjæl, som enhver klub ønsker sig. Hendes venlige sind og måde at være på gør hende samtidig til en god kammerat for alle i klubben, lød begrundelsen fra Klaus Winther, som sluttede sin indstilling med de rosende ord:

- Jeg har trukket rigtig meget på hende igennem mine år som løbsleder og kunne ikke forestille mig en bedre og mere trofast hjælper end hende. Hun er en fantastisk sød og dejlig pige, som virkelig fortjener denne hæder.

På generalforsamlingen var der også hæder til tværidrættens mangeårige bestyrelsesmedlem Lily Christiansen i form af "den blå nål".

Af Claus Falkenby

 

Claus Falkenby overrækker vandrepokal og gavekort til "Årets OGF´er2017" Berit Christensen.
Foto: Birgit Nancke