Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Børne-atletik (6-9 årige)

Denne gruppe er for de yngste atleter, som elsker at lege og udforske nye måder at bevæge sig på. I træningen tager vi udgangspunkt i grunddisciplinerne løb, spring og kast, som er grundlæggende for al idræt. 

I vores træningen arbejder vi på, at de unge atleter får en bred og alsidig bevægelseserfaring, samt at de oplever glæden ved at bevæge sig. 

Det vi vægter, er fællesskab og sammenhold centreret omkring atletikkens discipliner, hvilket betyder at individuelle præstationer kommer i anden række. Dette udelukker absolut ikke konkurrenceelementet, som er en stor del af sporten. Vi forventer derfor, at vores aktive i alle aldre deltage i stævner. De sociale turer til stævner skaber et fantastisk sammenhold i og på tværs af grupperne.  Heldigvis har vi et stort forældreengegement, som i den grad bidrager til de socaile arrangementer og stævner. Uden dem ville børnene ikke få samme gode oplevelser. I ungdomsårene er det vigtigt med forældreengagement, for at vise de unge atleter vejen frem i foreningslivet. 

Generel info om træning i Odense Atletik

I vores træning arbejder vi ud fra “ATK”-princippet, det aldersrelateret træningskocept. Det betyder, at du får præcis den træning med de motoriske udfordringer, som passer til netop din alder, samt at kravene ikke er højere end din alder formår.
Dine trænere har fået kurser i klubben, af Dansk Atletik Forbund og Danmarks Idræts Forbund - så de ved hvad de laver.
Du får mulighed for at deltage i stævner 5-10 gange om året.

 

Praktisk information

Hvornår trænes der?

Mandage kl. 17:00-18:30

Onsdage kl. 17:00-18:30

Hvem er trænerne?

Frederik Jensen 

Anna Dalager

Første træningsdag efter sommerferien mandag den 12. august kl 17 efterfulgt af madkassepakning til DHL-stafetten.


Skolernes kalender følges - dvs. i påskeferien er der ikke træning. Det samme gælder i efterårsferien, juleferien, , St. Bededag, Kr. Himmelfart og sommerferien.

Hvor trænes der?

Sommertræning på atletikstadion foregår fra efter påskeferien til efterårsferien - Atletikstadion på Stadionvej

Vintertræning i TE arena foregår efter efterårsferien til påskeferien - TE Arena på Møllemarksvej (indgang ved rundkørslen og gå under cykelbanen)

Vi glæder og til at se dig!

Mvh. alle os ungdomstrænere


“Like” os på Facebook - facebook.com/OdenseAtletik
“Følg” os på Instagram - instagram.com/Odense_Atletik
Se videoer på Odense Atletiks Youtube-kanal

 

For yderligere informantion

Kontakt klubbens Ungdomskoordinator

Email: ungdom.atletik@ogf.dk