Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Danmarks bedst uddannede ungdomstrænere

Mens resten af Odense nød den første rigtige forårsdag skulle sprint og hæk-kursister på Dansk Atletik Forbunds ungdomslicenstræneruddannelse med fokus på aldersgruppen 14-15 år (plus en 16-årige hos Odense Atletik!) op til eksamen hos den nye landstræner Mikkel Larsen og mangekampsspecialisten Michael Jørgensen.

Ungdomstrænere Rasmus, Camilla, Louise, Elisabeth og Jonathan havde brugt mere end en måned på videooptagelser og analysearbejde med nogle af klubbens unge atleter, og resultaterne skulle fremlægges og forsvares.

Det var nogle glade og lettede trænere (kasterne og springerne skulle også til eksamen), som endelig kunne prale af at være de første i Danmark til at bestå uddannelsen, som spejler IAAFs internationale træneruddannelser. Odense Atletik/OGFs ungdomsafdeling fortsætter således med at have nogle af Danmarks bedst uddannede ungdomstrænere.

Trænerne vil gerne takke især vores unge atleter Caroline, Cecilie, Valdemar og Michael for at stille sig så beredvilligt til rådighed under videooptagelserne mm.