Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Danmarks bedste ungdomstræning

I denne weekend har vi haft fem ungdomstrænere på DAF’s ”Ungdomstrænerkursus del 2”. Alle fem var med på det sprintspecifikke kursus. Kurset har til forskel fra Ungdomstrænerkursus del 1 mere fokus på videoanalyse af atleten. Dette giver en mulighed for at komme helt i dybden med teknikken, som ellers kan være svær at få øje på i fuld fart.

Når vi er færdige med kurset til april vil Odense Atletik officielt have Danmarks højeste uddannede ungdomstrænerstab i DAF regi. Dette har været et fokuspunkt fra bestyrelsens side for at sikre kvalitetstræning for de unge i klubben, som gerne skulle vokse op og blive dygtige senioratleter.

Vi var så heldige at have fornøjelsen af to internationale anerkendte trænere på kurset, som var klar på at lære fra sig.
På førstedagen kom Mikkel Larsen fra Aarhus 1900 om lørdagen og delte ud af sin erfaring inde for kortsprint, langsprint og stafetløb. Her var der især fokus på tophastighed og acceleration.
Om søndagen var det Michael Jørgensen fra Sparta AM der havde medbragt sin erfaring fra hækkeløbsverden. Her var der meget fokus på balancen i løbet.

Alt i alt har det været en lærerig og hyggelig weekend i selskab med andre lærelystne trænere fra hele Danmark. Alle glæder sig til at afprøve de nye redskaber vi har lært på kurset.

Vi ser frem til de sidste to kursusdage, hvor der vil være fokus på styrketræning, samt en prøve i det lærte materiale.