Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Dansk DJ-duo klar til jubilæumsfest

Den succesfulde DJ- og producerduo TooManyLeftHands spiller deltagerne i feststemning til Eventyrløbet den 25. maj.

Eventyrløbet fejrer 40 års jubilæum med et par store musiknavne på plakaten. TV-2 blev annonceret tilbage i november, og arrangørerne kan nu præsentere den populære DJ- og producerduo TooManyLeftHands som det andet musikalske indslag til jubilæumsfesten.

Aktive på scenen

TMLH har de seneste år vundet stor anerkendelse på den elektroniske musikscene med optrædener på en række af Danmarks og Europas største scener, og duoens to seneste singler – Trouble og Too Young To You – hitter med millionvis af afspilninger på Spotify. ”Vi ved, hvordan man holder en god fest, og vores egne tracks har en profil, der gør sig godt på den internationale scene, ” lyder det fra Martin og Anders, der tilsammen udgør TMLH.

Prisvindende performance

Den store succes er også kommet til udtryk ved diverse kåringer og prisceremonier. Sidste år løb de med titlen som Årets Danske Clubnavn ved Danish Music Awards samt som Årets DJ til Danish DeeJay Awards. Singlen Too Young To Die har desuden givet dem en guld plade, en Club Award for Årets Radio Club Hit samt en nominering som Årets Hit til Zulu Awards i år.

 

Ny single: Can’t Get To You

Den 29. april – en lille måneds tid før Eventyrløbet - kommer næste udspil fra TMLH i form af singlen ”Can’t Get To You”, og til sommer udgiver duoen den længe ventede debut EP. Derfor kan deltagerne glæde sig til at opleve både nye og gamle elektrorytmer fra duoen, når de sætter liv i musikscenen bag Pucken den 25. maj.

Tilmeld dig Eventyrløbet 2017 her

Hent løbsplakaten her