Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab
 
 

OGF Events

OGF Event facebook  instalogo_ny.jpg    

 

OGF EVENTS

DHL 2021.jpg

 

Nyheder

Danskerne kan igen deltage i “Verdens største motionsfest”

DHL Stafetten åbner igen op for at dyrke fællesskab og motion under åben himmel, og mange virksomheder melder allerede klar.   I august og september får danskerne igen mulighed for at trække i løbetøjet for at løbe eller gå 5 km, når der, traditionen tro, afvikles DHL Stafetten i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa.   De fem arrangører ser frem til at startskuddet atter kan give genlyd i de stor

Sådan kan du sætte dit aftryk på fremtidens Bolbro

Der er brug for dit engagement, dine drømme og dine idéer, når det skal besluttes, hvordan fremtidens Bolbro skal udvikles. Derfor håber vi, at du vil være med, når der afholdes et online-møde for alle borgere i Bolbro onsdag den 7. april kl. 19 – 20. Tilmeld dig her Du kan også dele dine forslag og idéer på https://odense.dk/bolbro   Vi håber I har lyst til at være med, så vi i fællesskab

Stafet for livet i Odense

Værdier i Stafet For Livet Odense Stafet For Livets vigtigste formål er at skabe fællesskab, håb, sammenhold og at give støtte til dem, der kæmper mod kræft eller til dem, der har mistet. Alle hold er lige velkomne - store hold, små hold, familiehold og firmahold.  Stafet For Livet handler også om at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte. Stafet For Livet giv

Eventyrløbet 2021 aflyses!

Covid-19 gjorde, at Eventyrløbet i 2021 skulle afholdes på en lidt anderledes måde, nemlig i en virtuel udgave, hvor deltagerne løb deres egne ruter under mottoet ”Fællesskab, sammen hver for sig”.    Tilmeldingen var åbnet med succes og der var mange gode og positive tilbagemeldinger fra de deltagere og virksomheder der normalt deltager op omkring Eventyrløbet.    Desværre har den seneste tids udfordringer med Co

Årets firmafest vender tilbage

Nu er det igen tid til at sætte et stort ❌ kryds i kalenderen!   Til august vender DHL Stafetten nemlig tilbage, og vi glæder os mere end nogensinde til i
gen at kunne byde jer velkommen til en sjov aften med alle kollegaerne. Vi håber og tror på, at verden er blevet meget mere normal til august, så vi igen kan snøre løbeskoene, tage en rask gåtur med yndlingskollegaerne, spise lækker mad og hygge os i fællesskab.

Alle i Bolbro får mulighed for at sætte aftryk på lokal aftale

Kære medlemmer Byrådet har afsat i alt 22,9 mio. kr. til at styrke Bolbro med Provstegårdskolen som omdrejningspunkt.  Og I kan komme med forslag og idéer til den kommende aftale, som skal sikre at vi får et levende Bolbro. Der er både penge til tiltag rundt omkring i Bolbro og til modernisering af Provstegårdskolen. Skal idrætslivet i Bolbro have bedre rammer? Skal der være bedre adgang til skolens lokaler efter lukketid? Skal de

DHL Stafetten åbner igen op for at dyrke fællesskab og motion under åben himmel, og mange virksomheder melder allerede klar.

 

I august og september får danskerne igen mulighed for at trække i løbetøjet for at løbe eller gå 5 km, når der, traditionen tro, afvikles DHL Stafetten i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Aabenraa.

 

De fem arrangører ser frem til at startskuddet atter kan give genlyd i de store grønne arealer, hvor blandt andet Fælledparken i København og Mindeparken i Aarhus lægger græs til. Her får firmaer, foreninger og privatpersoner mulighed for at stikke i løbeskoene og hoppe i de løbeshorts, som måske er blevet lidt strammere under nedlukningsperioden.

 

“Det var med et tungt hjerte, at vi var nødt til at aflyse DHL Stafetten sidste år på grund af COVID-19, men vi mødte kun forståelse og opbakning hos alle vores deltagere. Vi er forhåbningsfulde og i konstant dialog med myndighederne, så mener at vi har et bedre udgangspunkt end sidste år, og der er jo endnu lang tid til august”, siger Michael Nielsen, Løbsleder hos OGF, som arranger DHL Stafetten Odense, og uddyber: ”Allerede nu har vi fået flere positive tilkendegivelser fra virksomheder som i den grad glæder sig til at løbe med os igen".

 

Hvert år har ca. 217.000 danskere deltaget i DHL Stafetten fordelt på de fem byer, og i Odense afholdes DHL Stafetten for 18´gang. I år med en ny løberute der går gennem Odense ZOO og walkrute der går gennem Den Fynske Landsby.

 

Sammenhold og trivsel skal tilbage

I det forgangne år har mange mennesker haft begrænset mulighed for at bibeholde fællesskaber, og socialt har der ikke været mange lyspunkter. Det gør sig både gældende i firmaer, foreninger og for danskerne generelt. Det har skabt dalende trivsel, nedadgående arbejdsglæde og mere ensomhed, som har resulteret i nogle samfundsmæssige problemstillinger, hvilket arrangørerne gerne vil gøre en aktiv indsats for at ændre.

 

Arrangørerne håber derfor, at mange vil tage imod invitationen og derigennem fremme sammenholdet, styrke arbejdsglæden og øge den generelle trivsel.

 

Marketing Manager hos hovedsponsoren DHL Express Susanne Katja Kristensen udtaler: ”Vi ser frem til, at DHL Stafetten vender stærkt tilbage og glæder os til at deltage, så vi kan få nogle hyggelige og uformelle aftener i motionens tegn. Vi har alle behov for et godt grin og hyggeligt samvær – og ikke mindst en fantastisk aften at glæde os til”.

 

Samtidig er arrangørernes forhåbning, at det giver deltagerne en motivation til træne op imod arrangementerne, og får oparbejdet nogle sunde motionsrutiner, som kan udmønte sig i en sundere og mere aktiv livsstil.

 

Sundhedsmæssigt forsvarligt

Efter regeringen, med bred opbakning fra Folketingets partier, præsenterede deres genåbningsplan med en gradvis udfasning af forsamlingsforbuddet og genåbning af samfundet med, blandt andet coronapas, er arrangørerne optimistiske. 

Skulle corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed resultere i en aflysning, så giver arrangørerne naturligvis fuld refundering til alle.

 

 

Fakta om DHL Stafetten:

De økonomiske midler som DHL Stafetten hvert år generer, bruges til at støtte elite-, ungdoms- og breddeidræts-arbejde, og mere end 100 idrætsforeninger tjener penge til deres klubkasser ved at stille med frivillige.

 

I 2019 løb og gik 217.000 personer ved DHL Stafetten fordelt over alle events i de forskellige byer.

 

København er den største afdeling, som samler op imod 125.000 deltagere fordelt over fem dage i Fælledparken.

 

Over 6.000 virksomheder deltager årligt i hele landet.

 

DHL har været hovedsponsor siden 1991.

TILMELDING

DHL Stafetten Odense, 17. august – 19. august 2021

Deltagere 2019: 17.000

Arrangør: OGF

Kontakt: Michael Nielsen, løbsleder i OGF på telefon +45 29251880 eller michael@ogf.dk


850_3924.JPG