Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

DHL Stafetten i Odense tager endnu et bæredygtigt skridt

Pressemeddelelse, 24. juni 2022


Når DHL Stafetten i Odense byder velkommen til den 19. udgave af DHL Stafetten i Odense den 23. - 25. august, vil deltagerne kunne opleve flere forbedringer i forhold til nye bæredygtige tiltag. 

Vi forsøger hele tiden at gøre tingene bedre og altid med fokus på bæredygtighed. Det startede med indholdet i madkasserne som fx knive, servietter, affaldsposer og tallerkener. I år tager vi et nyt bæredygtigt skridt, nemlig i forhold til affaldssorteringen”, udtaler løbsleder Michael Nielsen og fortsætter: 

“Indtil nu har vi sorteret alt affald i én container, men vi etablerer nu 4 "affaldsstationer" på Engen, således deltagerne kan aflevere deres affald i hhv. madaffald; restaffald; plast samt pap og papir”, slutter Michael Nielsen.
Tak til Schou Transport og Odense Renovation, som er vigtige samarbejdspartnere i denne proces. 

Virksomheder der fravælger madkassen, støtter automatisk Fødevarebanken, som får glæde af indholdet. 

 

De to spændende ruter optimeres  

Stafetten har start og mål på Engen i Fruens Bøge og der løbes på skov- og cykelstierne i området, og rundt om Skovsøen.   

Løberuten vil igen i år komme gennem Odense ZOO. Det bliver en unik oplevelse for deltagerne, men måske også for dyrene....

 

Gåruten vil gå op gennem Hunderup Skov, og afslutningen bliver en smuk oplevelse ind gennem Den Fynske Landsby inden turen

går mod Engen igen.  

 

Løbsleder Michael Nielsen udtaler:   

I forvejen er DHL Stafetten i Odense kendt for at have de smukkeste ruter, og med det spændende samarbejde med Odense ZOO og Den Fynske Landsby, så er de ikke bare smukke, men også helt unikke."  

 

Tilmelding stadig mulig 

Hvad enten du vælger at tilmelde hold til 5 km gåtur eller 5x5 km stafetløbet, er prisen kr. 895,00. For dette beløb får hvert hold en kuvert med 5 startnumre, en depeche og en velassorteret madkurv. 

 

Link til tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/9980   

dhl_1.JPG