Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Eventyrløbet 2021 aflyses!

Covid-19 gjorde, at Eventyrløbet i 2021 skulle afholdes på en lidt anderledes måde, nemlig i en virtuel udgave, hvor deltagerne løb deres egne ruter under mottoet ”Fællesskab, sammen hver for sig”. 
 
Tilmeldingen var åbnet med succes og der var mange gode og positive tilbagemeldinger fra de deltagere og virksomheder der normalt deltager op omkring Eventyrløbet. 
 
Desværre har den seneste tids udfordringer med Covid-19 generelt og i Odense specielt, gjort at Fyns Politi ikke kunne give tilladelse til at gennemføre det virtuelle løb, som var planlagt til Kristi himmelfartsdag, torsdag den 13. maj 2021. 
 
Løbsleder hos OGF, Michael Nielsen, udtaler: 
”Det er selvfølgelig meget ærgerligt og på flere måder. Vi havde et spændende og Corona-venligt koncept klar, som vi mente kunne afholdes på en sikker og forsvarlig måde. Der var god opbakning og dialog med både virksomheder og individuelle deltagere – men dem må vi nu skuffe, og det er vi rigtig kede af”, og fortsætter
 ”Vi forbliver positive og vil nu arbejde for at Eventyrløbet 2022, som afholdes Kristi himmelfartsdag torsdag den 26. maj, vil blive et brag af en folkefest”
 
Alle tilmeldte deltagere vil naturligvis få deres startgebyr retur og de vil blive kontaktet.

Eventyrløbet aflyst.png