Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Eventyrløbet 2021 - pressemeddelelse

Eventyrløbet vender tilbage! 
 
Det 43. Eventyrløb blev, i lighed med andre events, aflyst i 2020.  
 
Som situationen er nu, er det næppe realistisk at kunne samles i større forsamlinger, når datoen siger 13. maj 2021, Kristi himmelfartsdag. 
 
Men... Eventyrløbet bliver en realitet i 2021 på Kristi himmelfartsdag! 
 
I stedet for at samle 15.-20.000 mennesker til ét løb, så arrangeres der i 2021 en anderledes udgave. Her kan alle deltagere, fx foreninger, familier og virksomheder mødes hvor det passer dem bedst – og løbe eller gå én af de traditionelle distancer som er 2, 5 eller 10 KM. 
Ruterne og tempoet bestemmer deltagerne selv. 
 
“ Vi håber virkelig på, at der vil være en stor og bred opbakning blandt alle, således vi kan komme gennem 2021 og vende stærkt tilbage til én stor folkefest igen i 2022”, udtaler Michael Nielsen, løbsleder hos OGF. 
 
Hele arrangementet vil blive styret og koordineret via et Live stream, hvor 2 studieværter vil sørge for at binde Eventyrløbet sammen.  
Studieværterne er Heidi Frederikke (TV2 vært) og Morten Dam Sørensen (P4) vil være klar til at åbne studiet kl. 09.30. 
Opvarmning, velkomsttale, startskud kl. 10, lodtrækningspræmier og underholdning vil kunne ses og høres frem til kl. 13.00 . 
Der vil desuden være musikalske indslag og sjove konkurrencer, som det er muligt for alle at deltage i - både under og efter løbet. 
 
Som noget nyt, så vil alle deltagere i årets Eventyrløb både få et flot og funktionelt net samt en lækker medalje, som er eventyrligt udformet i bæredygtigt træ. 
 
“Udover udsendelsen fra studiet, så har vi planer om at lave 4-6 hot spots i Odense, hvor deltagerne kan løbe forbi, og få en virtuel high five og 1 flaske vand.  
Desuden, vil vi have en kameramand og en interviewer på farten, for at besøge udvalgte virksomheder, som samles for at løbe eller gå den 13. maj. 
Ved denne måde at afholde løbet på, er det muligt for deltagere over hele Fyn at deltage på en rigtig nem måde”, afslutter Michael Nielsen. 
 
Tilmelding til Eventyrløbet 2021 åbnes 1. marts via www.eventyrlobet.dk  

Arrangementets Facebook-side hedder EVENTYRLØBET. På siden vil alle relevante oplysninger omkring denne event være tilgængelige. 

Eventyrløb_foto_pr_03022021.JPG