Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Eventyrløbet 2019 kan nu præsentere musikken

Infernal

 

 

INFERNAL

Lina Rafn og Paw Lagermann er med deres selvskabte partymonster Infernal, en af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche. Med hits som blandt andet ”From Paris To Berlin” og ”Kalinka”, leverer duoen shows som er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt.

Paw og Lina har stået trofast foran scenen siden 1997, og har siden været insisterende uafviselige med mere end 26 single udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits.

DJ O-Beat

Opvarmning med DJ O-Beat feat. Shaker Brothers samt en NYHED at Eamonn Rainey også kommer og synger nogle numre.

Med tæt på 30 års erfaring bag pulten og med mange hundrede spillejobs i bagagen, er du med DJ O-Beat garanteret en fest ud over det sædvanlige. Har spillet på stadion- og festivalscener for mange tusinde mennesker. Meget bredt musikrepertoire. Mestre at læse dansegulvet og ramme plet med næste nummer. Cv med de største virksomheder i Danmark.

 

 

 Shaker Brothers

 

 

Shaker Brothers består af tvillingerne Mohammed og Yaser, som er 29 år gamle. De har spillet trommer i 9 år, hvor de i løbet af årene, har samlet sig en masse erfaring, som de tager med sig til enhver koncert. Shaker Brothers gjorde sig landsdækkende kendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2. Her havde de ladet sig inspirere af STOMP-universet, som byder på mange flere rytmiske nuancer end deres primære instrumenter, som er trommer.

De spiller på bl.a. bilfælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show. Shaker Brothers har derfor haft stor succes med at spille til mange forskellige events. De har en bred målgruppe, som tæller festivaler, byfester, natklubber, firmafester, konfirmationer, fødselsdage, sportsarrangementer, skole, institutioner m.m.Lige meget hvor de optræder med deres shows, skaber de en enorm dynamik med masser af bevægelse og rytme. De kommer altid udover scenekanten og får inddraget publikummet i festen. Shaker Brothers største idoler er de energiske Safri Duo og KATO. På baggrund af deres passion for denne musikgenre, er mange af deres koncerter, derfor med til at skrue festen op på øverste niveau på det rytmisk plan.

 Med Shaker Brothers er der lagt op til et brag af en fest, når tæppet går fra, lysshowet skinner og de går i gang med deres show. 

Tilmeldingen åbner mandag den 3. december 2018.