Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Farvel til Klaus Winther

Fredag den 26. januar sagde Odense Gymnastikforening farvel til forretningsfører og løbsleder Klaus Winther efter syv års indsats. Klaus blev mødt af mange personer i klubbens store lokale, da 125 meldte deres ankomst til afskedsreceptionen. Klubmedlemmer, kolleger, sponsorer og løbekammerater var blandt de mange fremmødte - Også Fyens Stiftstidende var til stede.

Gavebordet var omfattende, og de seks talere sagde hver især ”mange tak” - på forskellig og morsom vis - og roste Klaus for det store arbejde i OGF, som han har udført gennem årene, også som tidligere bestyrelsesmedlem og kasserer i motionsafdelingen. Diabetesforeningen får nu glæde af Klaus arbejdskraft i de kommende år.


Afskedsreceptionen markerede samtidig, at den nye mand på posten, Poul Grenaa, kunne sætte sig i chefstolen og mødes med en række personer, som vil være samarbejdspartnere og kolleger i årene, der kommer. De fremmødte fik også lejlighed til at hilse på OGF Events nyansatte salgs- og marketingchef Rasmus R. Nejstgaard.


En på alle måder festlig dag, der understreger styrken og sammenholdet i foreningen.

Du kan se Flemming Wedells billeder fra receptionen ved at klikke her.


Af Henrik Lund Jensen