Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Eventyrløbet har åbnet for tilmelding 🥳

Odense, 1. december 2023

Det er ganske vist! Eventyrløbet åbner for tilmelding til familiefesten fredag den 1. december kl. 12.00. Eventyrløbet afholdes Kristi himmelfartsdag den 9. maj 2024.
 
Vi glæder os til igen at byde velkommen til Eventyrløbet.
Traditionen tro, kan foreninger, familier og virksomheder mødes i området ved Odense atletikstadion og løbe eller gå én af de traditionelle distancer som er 2, 5 eller 10 km.

Vi gør det nemt for virksomheder at tilmelde sig
Det er nemt at registrere sig som "agent" og få et direkte link til tilmeldingssystemet. Her er det muligt, nemt og enkelt, at administrere dine tilmeldinger, bestille telt, strøm, værdikuponer mv.

Løbsleder Michael Nielsen, udtaler:
“Vi ved, at virksomhederne sætter stor pris på deres medarbejderes trivsel, både den fysiske og psykiske. Sammenholdet og fællesskaber er vigtigt, og med deltagelse i Eventyrløbet, så styrkes det hele.
En tradition hos mange virksomheder er også, at de ansattes familie og børn inviteres med.
Derfor lægger vi også vægt på mange aktiviteter for børn, men også vores 5-km gårute er blevet populær”.

Børnekoncert og overraskelser

Eventyrløbet fortsætter med den altid populære underholdning for børn og barnlige sjæle. Vi melder ud i starten af 2024 hvem der besøger Eventyrløbet.

Springhallen i Odense Idrætspark står klar til at tage imod ligesom der igen vil være flere hoppeborge på pladserne. Sløret løftes for flere overraskelser i 2024.

 

Forbedring af teltkonceptet 

Det er igen muligt at medbringe eget telt i 2024, dog max. 36 m2 på afmærkede pladser i Højstrupparken eller på Cirkuspladsen.

Samtidig bliver det muligt at bestille plads i to fællestelte, begge beliggende på Koncertpladsen og tæt på målområdet. Samme sted tilbyder vi også virksomheder plads i grillteltet, hvor en lækker grillmenu fra Mad med Sjæl kan tilkøbes. 

 

Der er meget mere information på Eventyrløbets hjemmeside, www.eventyrlobet.dk, samt Facebooksiden “Eventyrløbet”. 

 

Tilmelding til løbet: https://www.sportstiming.dk/event/13137 

 

 

Yderligere information kan fås hos:

 Michael Nielsen, michael@ogf.dk eller tlf. 2925 1880

Skærmbillede 2023-12-01 kl. 08.08.31.png