Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

MGP-stjerner til Eventyrløbet!

Når det 45. Eventyrløb finder sted torsdag den 9. maj bliver der også en kæmpe fest uden for løbe- og gåruterne.  
 
Efter Børneløbet, så åbner vi vores nye underholdningstelt på Koncertpladsen hvor vi får besøg af tre finalister fra MGP 2023. 
 
Sophia – “Det’ bare tanker” 
13-årige Sophia vandt MGP23 med sangen “Det’ bare tanker”. Sophia håber på, at hendes sang får andre til at tænke over, at man er god nok, som man er. 
 
Gustav & Magne - “Gi dem til mig” 
14 årige Gustav og Magne drømmer om at have flere penge, for når man er ung, så er det fedt at have sine egne penge og købe det, man vil.  
Drengene har været bedste venner siden 4. klasse, og de elsker at hænge ud i Gustavs garage, som er lavet om til en musikgarage. 
 
Dysseband – "På tur” 
Iben, Axel, Alvilde og Ulrik stiller op med bandet Dysseband. 
Sangen ‘På Tur’ handler om, at man skal ud på tur og have det fedt. 
Pigerne er 11 år gamle, og de er klar til give den gas som forsangere, mens de to 14-årige drenge styrer instrumenterne med hård hånd. 

 
Flere spændende aktiviteter 
Inden MGP-stjernerne går på scenen, så er der præmieoverrækkelse til hurtigste pige og dreng og Footwerk vil lave et sjovt danseshow til de mange børn. 
 
“Vi ser frem til at Eventyrløbet skal give de mange børn og deres forældre en fantastisk fest” udtaler Michael Nielsen, løbsleder hos OGF, og fortsætter 
“Eventyrløbet har ét af landets største børneløb og det vil vi gerne øge. Vi glæder os til at se de mange glade børn give den gas på løberuten og synes de fortjener en stor fest bagefter” 
 
I teltet vil der også være mulighed for afspænding og udstrækning, efter MGP-showet, og selvfølgelig en koncert for de voksne. Navnet offentliggøres senere. 
 
Tilmelding til Eventyrløbet 2024 er i fuld gang via https://www.sportstiming.dk/event/13137 

MGP2024.png