Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab
 
 

OGF Events

OGF Event facebook  instalogo_ny.jpg    

 

OGF EVENTS

DHL 2021

 

Nyheder

💙 Royal Run bliver en folkefest 💙

Den 12. september løber Royal Run af stablen i Odense. Og med udfasningen af de gældende corona-restriktioner kan deltagerne se frem til det fællesskab og den folkefest, som kendetegner Royal Run. Tilmeldingen er åben. Når Royal Run til september vender tilbage, bliver det igen som en folkefest med masser af smil, bevægelse og fællesskab på tværs af aldersgrupper, landsdele og løbeform. Med udfasningen af de nuværende corona

Crickethuset blev gjort skinnende rent

Mandag morgen, den 14. juni, stillede 3 håndfulde glade og topmotiverede hjælpere op til en særdeles grundig rengøring af crickethuset. Efter en hyggelig morgenmad, nydt ude i solen, blev der ellers skuret, skrubbet og kørt affald væk. Huset står nu rigtig flot, og vil blive brugt første gang når vi afholder DM i atletik den 25. - 27. juni. Kæmpe stort tak til de mange gode frivillige der mødte frem og gav en rensende h&arin

DHL Stafetten flyttes til september

Fra den 1. september bortfalder alle restriktioner – og det er derfor blevet besluttet at flytte DHL Stafetten til den 7., 8. og 9. september.   Desuden vil starttidspunktet blive flyttet, således løberne starter kl. 17.00 og walkruten sættes i gang kl. 17.30. På den måde kommer alle deltagere rundt, inden mørket falder på.    Efter regeringens nye aftale om udfasning af restriktioner, vedtaget den 10. juni, stod det klart,

❗Hjælpere søges.....VIGTIG info❗

Kære alle Vi mangler hjælpere…… sådan som i rigtig meget… og har brug for DIN hjælp. En alt for lang pause uden arrangementer har også gjort det til en udfordring at hverve hjælpere. Nu begynder der så småt at komme gang i aktiviteterne igen – og her har vi virkelig brug for at alle gode OGF´ere giver en hjælpende hånd. Husk! hjælper du foreningen, hjælper du også dig selv og dine klu

Generalforsamling i OGF

Så er tiden igen til at vi kan mødes og dermed afholde generalforsamlinger. Pga. Covid-19 skal du tilmelde dig. Mundbind skal medbringes og en negativ corona-test (max. 72 timer) skal fremvises. Gymnastik Torsdag den 10. juni kl. 19.30. Link til tilmelding TV-afdeling Mandag den 14. juni kl. 20.00. Tilmelding ikke nødvendig.  Motionsafdeling Onsdag den 16. juni kl. 20.00. Der er udsendt mail til alle medlemmer af Motion Hovedafdeling Mandag den 21. juni kl. 18.30.

Hjælpere til H. C. Andersen festivals søges

H.C. Andersen Festivals søger foreninger, der kan give en hjælpende hånd, primært til deres koncert fredag d. 27. august og "Vi Elsker 90’ernes" koncert lørdag d. 28. august, men også til opbygning dagene inden og oprydning efter. OGF kan tjene penge til klubkassen, ved at bakke op om en af Danmarks største kulturfestivaler samtidig med at I får en fantastisk koncertoplevelse og en god mulighed for en sjov dag/aften sammen med jeres klu

Den 12. september løber Royal Run af stablen i Odense. Og med udfasningen af de gældende corona-restriktioner kan deltagerne se frem til det fællesskab og den folkefest, som kendetegner Royal Run. Tilmeldingen er åben.

Når Royal Run til september vender tilbage, bliver det igen som en folkefest med masser af smil, bevægelse og fællesskab på tværs af aldersgrupper, landsdele og løbeform.

Med udfasningen af de nuværende corona-restriktioner står det nemlig klart, at Royal Run kan gennemføres i den velkendte stil, som har gjort eventet til det største danske motionsarrangement.

”Det glæder os usigeligt, at Royal Run igen kan blive den helt særlige folkefest, hvor mange tusinder samles omkring motion, highfives med Kronprinsen og uformelt samvær” siger Morten Mølholm Hansen, medlem af Royal Runs styregruppe og direktør i Danmarks Idrætsforbund.


64.000 er allerede tilmeldt

Royal Run havde premiere i 2018 i forbindelse med Kronprinsens 50 års fødselsdag og blev med det samme et populært tilløbsstykke, som fik mange danskere op fra sofaen og ud i løbeskoene. Derfor var det med stor ærgrelse, at løbet i 2020 måtte aflyses pga. corona – og i 2021 udsættes fra maj til september.

Næsten en tredjedel af deltagerne i Royal Run har ikke tidligere deltaget i et motionsløb. Blandt andet derfor er løbet en fantastisk begivenhed for Bevæg dig for livet og visionen om at gøre Danmark til verdens mest idrætsaktive nation.

”Nu ser vi frem mod september, og alle i Royal Run knokler sammen med de lokale foreninger og klubber på med at skabe endnu en succesoplevelse, hvor deltagerne får en tryg og festlig dag, som giver dem smil på læben og motivation til at snøre kondiskoene sammen med Kronprinsen og hans familie” fastslår Jens Otto Størup fra Royal Runs styregruppe og direktør i DGI.


Tilmeldingen til Royal Run 2021 foregår via www.royalrun.dk

29 Fotograf - Kristoffer Møller.JPG
F
oto: Kristoffer Møller