Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Fortræning til Eventyrløbet fra den 17. marts

Odense Gymnastikforening (OGF) inviterer igen i år til gratis fortræning op til den 41. udgave af Eventyrløbet torsdag den 10. maj.

- Fra lørdag den 17. marts frem til og med lørdag den 5. maj tilbyder vi fortræning på onsdage og lørdage, og motionister på alle niveauer er meget velkomne, siger løbsleder Poul Grenaa.

- Vi er klar med et gratis træningstilbud, der klæder deltagerne godt på til løbet på Kristi himmelfartsdag. På lørdage klokken 10.00 og på onsdage klokken 18.30 tager vi imod ved Atletikstadion. Tre onsdage, den 11., 18. og 25. april, arrangeres træningen fra Eventyrløbets hovedsponsor, Middelfart Sparekasse, på Dalumvej 54 B, siger Poul Grenaa.

Speciel fortræning til Børneløbet

Eventyrløbets børneløb på 2 km er blevet det største i Danmark. I 2017 var der tæt på 1.600 børn, som løb med sammen med næsten 500 ledsagende voksne.

- Til dette års Eventyrløb forventer vi, at interessen for børneløbet vil slå alle rekorder. Derfor opgraderer vi og tilbyder for første gang en særlig fortræning for børn, siger Poul Grenaa.

- Fra og med den 7. april og de næstfølgende fire lørdage kl. 10.00 arrangeres træning til børneløbet, som vil foregå på samme sted som den øvrige fortræning. Ved træningen for børnene lægger vi vægt på, at alle børn kan være med, også sammen med deres forældre.

På www.ogf.dk og i Eventyrløbsavisen kan du læse mere om fortræningen.

Af Henrik Lund Jensen