Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Fortræning til Royal Run

Odense-klubberne Sanderum Motion, OGF Motion, Fjordager Motion, Løbeklub i TPI (Tarup Paarup If) og Korup Motion er fem af de ialt 16 klubber på Fyn og øerne, der tilbyder fortræning til Royal Run - Kronprinsens 50 års fødselsdagsløb, der afvikles 21. maj i Odense og i landets fire andre største byer. Alle er velkomne - uanset løbeerfaring.

Allerede nu er der mulighed for en lille "tyvstart" på festlighederne i forbindelse med Kronprinsens 50 års fødselsdagsløb, når de fem Odense-klubber Sanderum Motion, OGF Motion, Fjordager Motion, Løbeklub i TPI (Tarup Paarup If) og Korup Motion skyder fortræning til Royal Run i gang med et unikt træningsforløb på tværs af hele fem løbeklubber i den fynske hovedstad.

 

Royal Run afvikles 21. maj i landets fem største byer: Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg og København/Frederiksberg. Tilmelding til Royal Run HER.

 

Unikt samarbejde på tvæs af fem løbeklubber i Odense

Sanderum Motion, OGF Motion, Fjordager Motion, Løbeklub i TPI (Tarup Paarup If) og Korup Motion tilbyder én fællestræning ugentligt, som går på skift mellem de fem klubber.

Løbetræning-hold.jpg

Billedet er fra opstart af Royal Run fortræning i Ringe Løbeklub.

Deltagerne får varierende træning på forskellige tidspunkter forskellige steder i Odense. Der er således rigtig god mulighed for at komme i bedre form, møde klubberne og blive en del af et stærkt og godt løbefællesskab. Forudsætning for deltagelse i forløbet er, at man skal kunne løbe ca. 3 km ved opstart. Forløbet er gratis, og deltagerne modtager en løbskalender samt supplerende træningsprogram inden opstart," oplyser klubberne.

 

De fem klubber anbefaler alle at blive klar til Royal Run sammen med naboen, kollegaen, familien eller bedstevennen - eller lære nogle nye royale løbe- eller gåmakkere at kende til fælles fortræning frem mod den landsdækkende motionsfest 21. maj. 

 

Når man tilmelder sig, gælder tilmeldingen for hele træningsforløbet, hvilket vil sige de ugentlige fællestræninger hos alle klubberne. Man kan ikke kun tilmelde dig en enkelt klubs træninger.

 

Praktisk info om Royal Run fortræning i Odense:

 

Opstart: Onsdag den 7. februar kl. 18.30. OGF´s Klubhus, Stadionvej 43, 5200 Odense V. Derefter vil de næste træninger foregå på skift rundt hos de andre klubber.

 

Se træningsdage markeret med GRØN i Odenses Royal Run fortræningskalender - og se de konkrete træningstider og -adresser HER.

 

Info og tilmelding: odense.for-loeb@gmail.com

Ved tilmelding angives følgende:

  • Navn
  • Mail
  • Telefon
  • Hvor langt kan du løbe pt.?
  • Hvor lang tid tager det ca.?

Pris: Gratis

Løbetræning.jpg

Løbekonsulent i Bevæg dig for livet - Løb (FYN), Julie Faurholt og formand i Sanderum Motion, Arne Vind, ved Egeskov slot under optagelse af indslag om Royal Run fortræning til TV 2 Fyn.

Massiv opbakning til Royal Run på hele Fyn

På Fyn og øerne tilbydes fortræning til Royal Run Odense i i alt ni kommuner.


"Der er rigtig god opbakning fra løbeklubberne på Fyn og øerne, hvilket har muliggjort, at hele 16 klubber tilbyder træningsforløb på Fyn og øerne. Det er super flot og vi ser frem til et væld af gode løbeaktiviteter frem mod Royal Run" udtaler projektlederen bag Royal Run træningsforløbene på Fyn og øerne, Julie Faurholt Pedersen, der er løbekonsulent i DGI Fyn / Bevæg dig for livet - Løb (og som ses i TV 2 Fyns video herunder). 

Se TV 2 Fyns video om Royal Run fortræningen HER 

Læs mere HER - og læs specifikt om træningstider, tilmelding mm. i hver kommune herunder:

 

Odense Kommune

Nordfyns Kommune

Nyborg Kommune

Middelfart

Assens Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune

Svendborg Kommune

Langeland Kommune

Ærø Kommune

 

Følg med på TV 2 Fyn, der dækker Royal Run fortræningsforløbene med TV-indslag og et særligt Royal Run-univers på tv2fyn.dk/royalrun.

 

Arrangørerne bag Royal Run

Bag Royal Run står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run arrangeres i regi af Bevæg dig for livet - Danmarks største idrætsvision i samarbejde med Nordea-fonden og TrygFonden. TV 2 er mediepartner på Royal Run.

 

Arrangørerne opfordrer alle interesserede til at tilmelde sig så tidligt som muligt, idet der er et begrænset antal pladser i hver by. De lokale arrangører har defineret, hvor mange løbsdeltagere deres by kan rumme.

 

I DIF og DGI's partnerskab med Nordea-fonden og TrygFonden er ambitionen at få verdens mest aktive befolkning igennem visionen Bevæg dig for livet, og med den løbefest der er i vente, bliver der sat ekstra skub i bevægelsen.

FAKTA OM ROYAL RUN:

 

Dato: Madag den 21. maj 2018 (2. pinsedag)

 

Distancer: One mile (1,609 km) og 10 km

 

Tilmelding: royalrun.dk

 

Deltagergebyr: One mile: 75 kr. - 10 km: 250 kr.

 

Lokale arrangører for Royal Run Odense: Odense Atletik / OGF, Odense Kommune og Sport Event Fyn.

 

Information:  royalrun.dkFacebook.com/royalrundanmark og Instagram/royalrundanmark.

Foto: Lars Møller.