Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Guldnåle og hæder i OGF

Der blev uddelt nåle, og Årets OGF'er blev kåret til generalforsamlingen sidst i februar. 

Nåle og vingaver

To gange Henny (Hansen og Møller) blev belønnet med den blå nål af Birthe Hviid, kasserer i Tværidrætslig Afdeling. Bladudvalgets afgående formand, Birgit Nancke, og tidligere formand gennem mange år, Claus Falkenby, modtog vingaver for deres indsats i forbindelse med udvalgets nedlæggelse på generalforsamlingen i OGF´s hovedafdeling.

Årets OGF'er 

Årets OGF'er blev også kåret, og her løb Anders Krogh med titlen. Hvorfor valget faldt på ham, kan du læse mere om i begrundelsen her:

Han er foreningens ”grand old man”. Selv om han har passeret de 70 år, er han stadig yders aktiv og engageret i foreningen. Han løber flere gange om ugen, og det er bestemt ikke i den langsomste gruppe. Han indtager kilometer efter kilometer, og bliver der foreslået en lille ekstra sløjfe, er han altid parat. Og han løber stadig maraton. Men han er også altid villig til at give en hjælpende hånd. Ved både Eventyrløbet og det tidligere kvindeløbet (nu Odense ZOO Familieløb), er han en uvurderlig hjælp blandt andet i forbindelse med opsætning og nedtagning af hegn samt med nedtagning af start- og målområdet. Han sætter sig grundigt ind i de ting, han beskæftiger sig med, og hans ingeniørfaglige baggrund kommer nu også foreningen til gavn gennem hans deltagelse i byggeudvalget i forbindelse med færdiggørelsen af sidste etape af klubhusbyggeriet. Foreningens juletræssalg er endnu et sted, hvor han viser stort engagement både med planlægning og besøg hos grossister, med rengøring af skurvogn inden opstart, med fremstilling af juletræsfødder samt i arbejdet med salg fra pladsen. Han er ihærdig og utrolig aktiv. Nogle vil nærmest kalde ham et forvokset damp- eller ADHD-barn. Mens vi andre hjælpere ved juletræssalget godt kan lide at sidde inde i skurvognen og få en kop kaffe og hyggesnak, når der ikke er kunder i butikken, ligger det slet ikke til Årets OGF´er. Han er trods sine 72 år altid i fuld vigør på Ansgars Anlæg, hvor han skaber system over træerne og sørger for at skære dem til, så de altid ligger i snorlige rækker. Så har de fleste vist gættet, at der er tale om Anders Krogh.

Anders Krogh var desværre ikke tilstede på generalforsamlingen, men har sendt denne tak. Læs her 

Vi ønsker de hædrede et stort tillykke!