Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Trampolinhold i OGF

 

Er du glad for at hoppe højt og lave sjove tricks på din havetrampolin, og gerne vil blive endnu bedre til det, eller bare har lyst til at lære at springe trampolin, er trampolintræning i OGF lige noget for dig.

 

Træningen i OGF har det formål, at motivere, udvikle og dygtiggøre springere, til at blive endnu bedre til det de allerede kan, og få lært endnu flere spring og sjove tricks, med stort fokus på sikkerheden.

 

Vi lægger fra sæsonstart et niveau, som passer til børnenes/de unges alder og kunnen, hvilket øges gradvist efter evne. Vi har fokus på grundteknik, med det formål at springerne får de redskaber der skal til for at kunne lære endnu flere spring og sætte springene sammen til øvelser, til de konkurrencer vi skal deltage i.

 

Trampolin er også en sport og konkurrencedeltagelse er en naturlig del af det at springe trampolin i OGF.

 

Træningen er tilrettelagt med fokus på teknik, stil og nye spring, således at hver enkelt springer får de nødvendige redskaber til at udvikle sin interesse, og sit talent mest muligt.

 

Træningen er lærerig, udfordrende og sjov, så hver enkelt springer motiveres og udfordres bedst muligt.

 

Vi lægger vægt på deltagelse i nationale såvel som internationale konkurrencer og andre sociale arrangementer i trampolinverden, hvorfor springere i alle aldre og på alle niveauer kommer med til konkurrencer.

OGF Trampolin har de sidste mange år haft springere på de danske landshold og deltaget ved EM og Ungdoms VM.

 

Træningen er opdelt på tre niveauer, breddehold for begyndere og øvede, boblerhold  for aspiranter til konkurrenceholdet, samt konkurrencehold for springere som gerne vil deltage til DM samt har et vist springmæssigt niveau. Målet for springerne på Boblerholdene er DM U12 og Frivolten Cup, og for konkurrenceholdene er det deltagelse ved DM og internationale konkurrencer.

 

Licens til GymDanmark og tilmeldingsgebyret for de fleste af sæsonens konkurrencer, er indeholdt i kontingentet.

 

 

Tilmelding til holdene åbner primo august 2019

Trampolinhold i OGF sæson 2019-2020

OGF´s tilbud med trampolinhold kan ses her på siden i løbet af sommeren.

MVH

Bestyrelsen