Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Nyt digitalt OGF Blad - første nummer er ude nu                                                                          

Det nye OGF Blad, der for første gang kun lanceres i en digital udgave, kan nu frit hentes og læses. Selve beslutningen om at nedlægge det trykte blad, der blev taget på et møde i Hovedafdelingen i slutningen af 2013, var dog ikke nem.

"Det var ikke en let beslutning. Det er jo en stolt tradition, der pludselig brydes. Og dog, bladet overlever jo alligevel, og det er tilgængeligt på hjemmesiden, så alle vores medlemmer fortsat kan holde sig orienteret på tværs af afdelingerne," siger Jørgen Bendix Pedersen, hovedformand i OGF.

De trykte medier har i mange år lidt en hård skæbne, og der stilles i dag større krav til tilgængelighed og digitalisering af vores kommunikation. Den offentlige sektor i Danmark har desuden gjort meget for at fremme digitaliseringen, og denne tendens er en af hovedårsagerne til ændringen.

"Vi må erkende, at vi lever i en digital verden nu. Langt de fleste er allerede vant til at håndtere digitale meddelelser fra den offentlige sektor og omvendt. På den måde er det meget naturligt, at vi følger udviklingen på det punkt. Vi er ganske vist 'født' i 1880, men vi lever i 2014 og kan derfor være stolte af, at vi har formået at følge med udviklingen gennem de sidste 134 år," slutter Jørgen Bendix Pedersen.   

Læs mere om...