Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Indendørs DM 2024 i Thorvald Ellegaard Arena

Odense, 30. januar 2024, skrevet af Henrik Lund Jensen

Dette års seniormesterskaber i de indendørs atletikdiscipliner omfatter ikke kun løb, spring og kast for eliten. Et motionsløb og et tilbud om gratis træning for børn er en del af en spændende fredag-lørdag i atletikhallen og omkring Odense Atletikstadion. 

 

Fredag den 16. februar kl. 18.00 indledes de danske indendørs mesterskaber i atletik for seniorer i Odenses cykel- og atletikarena. Mesterskaberne forløber over to dage, og der forventes op mod 300 atletikudøvere fra hele landet til start. Lørdag starter stævnet kl. 13.50. 

Mesterskaberne er tilbage i sit normale format i Odense igen efter fire år. I 2020 var stævnet en stor succes, mens Odense i perioden med Corona delte arrangementet i 2021 med Randers Freja og Aarhus 1900. 

 

”Atletik for en dag”

 

Billetter til selve DM-stævnet købes via https://www.sportstiming.dk/event/13821 og koster 50 kroner per stævnedag. En særlig VIP-billet til lørdagens seks timer lange finalestævne inkluderer tapas-anretning, fadøl, sodavand og vine. 


Lørdag formiddag afvikles ”Atletik for en dag” af Odense Atletik i tidsrummet 11 - 13 i den store hal. Det er gratis at deltage for alle interesserede børn.

DM Inde forside.png