Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

WEBSHOPPEN ÅBENER i uge 22 og 23!! Lukker 10/06 med forventet levering i uge 31

Vi er stolte over nu at kunne præsentere TRIMTEX, som klubtøj leverandør. 

Odense Atletik/OGF og Trimtex Danmark APS har indgået en aftale om levering af klubtøj for perioden 1/1 2018 – 31/12 2021. Efter dette tidspunkt skal aftalen genforhandles.

Retningslinjer:

Klubtrøje og underdel fra Trimtex skal anvendes af alle atleter, der repræsenterer Odense Atletik ved alle officielle stævner og særdeles DM, DMU samt DT-hold.

Webshoppen:

Alle produkter i vores klubkollektion bliver ordreproduceret, og kan derfor kun bestilles via webshoppen 3-4 gange om året. Der laves opslag på hjemmesiden når der er åbent for bestilling. Tøjet betales ved bestilling og sendes til din hjemadresse inden for ca. 6-8 uger. På grund af bestillingsfrekvensen og produktionstiden er det derfor nødvendigt at være lidt på forkant med sit behov.

Samtidig med bestilling af klubtøj kan der også bestilles varer fra Trimtex egen kollektion. På disse produkter ydes der 25% rabat i forhold til gældende webpris. (rabatten er fratrukken den viste pris når du er logget ind som medlem).

Guidelines til webshoppen findes her.

Odense Atletik giver alle AKTIVE medlemmer én ny singlet eller top, som kan benyttes til konkurrencer. Dvs. alle medlemmer der tilhøre følgende kontingent grupper for 2018: Ungdom til og med 14 år, Aktivt medlem fra det 15 år og RaceRunning. 

Andreas ligger inde med prøve størrelser, så i forbindelse med en træning før eller efter, kan man få prøvet og få noteret ned, hvilken størrelse man ønsker.