Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Landsmesterskaberne

I weekenden d. 03.03 var ungdomsafdelingen til landsmesterskaberne  i Aarhus.

Dagen startede meget tidligt kl. 7.00 og lidt træls med en bus, der ikke ville åbnes.  I bussen blev humøret dog hurtigt løftet med lækre boller i bussen, som flere forældre havde været så søde at bage til os.

 

Til stævnet var der stor forældreopbakning. Det betød selvfølgeligt, at der blev heppet ekstra meget på vores atleter og hyggen var i top, men det betød også, at vi trænere slap for alle dommertjanser, hvilket var en kæmpe hjælp.

 

Det blev til noget af en medaljehøst. Vi kom hjem med 5 guldmedaljer, 4 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer. Resultatlisterne kan i se på hjemmesiden http://www.ogf.dk/atletik/resultater/?1=1&liveedit=0 

 

Jeg var meget stolt over vores atleter i weekenden. Ikke kun på grund af de mange gode resultater, men i mindst lige så høj grad fordi, at de er så gode til at hjælpe hinanden. De gør næsten os ungdomstrænere arbejdsløse, og det er skønt J Vi havde en masse unge atleter med for hvem, det var deres første stævne. Men det var intet problem, fordi de mere erfarne var så gode til at hjælpe med opvarmning og teknik.

 

Et stort tak til de forældre, som tog med og gav en hånd med, til dem der bagte kage og boller og til Berit, vores faste buschauffør.  

 

Tak for den god indesæson :) 

Nu vil vi gå i hård træning, så vi kan blive klar til at udesæsonen går i gang.

 

Med venlig hilsen

Line Lykkehøj

Ungdomskoordinator