Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

X-trainer

Nu kan din klub eller dit firma få en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Kombiner motion, konkurrence, sammenhold og sjov i én og samme begivenhed.

Deltag i en bjergetape på "racercykel"  op af et kendt bjerg eller tilrettelæg din egen cykelrute.

 

ALLE KAN DELTAGE - UANSET FORM

Det lyder benhårdt at skulle bestige et bjerg på cykel. Specielt hvis man ikke har prøvet det før. Men i denne event kan personer med knap så skarp en form tilgodeses med et handicap i forhold til de øvrige. Vi placerer dem blot et stykke oppe ad bjerget. Og så vil alle i princippet komme nogenlunde samtidig i  mål. Hvis handicappet er sat rigtigt.

 

OP PÅ X-TRAINER CYKLEN

Hver deltager får tildelt en x-trainer cykel, der er en Body Bike indendørs cykel med x-trainer cykellcomputer. Der skal indtastes et valgt handicapniveau (load), vægt og for dem, som har et Garmin pulsbælte indtastes en max. puls.

Alle deltagere får indstillet deres cykel præcis til deres størrelse.

 

NÆSTEN SOM I VIRKELIGHEDEN

På en storskærm vises alle deltagernes data med aktuel hastighed, distance, watt og eventuel puls. Undervejs køres der en pace (en cykelrytter) på storskærmen med angivelse af distance, så man kan se om man er foran eller bagud i forhold til pacen.

Samtidig kan man se sin placering i feltet i forhold til sine "konkurrenter"  Der kan laves bakkespurter og tildeles præmier/point til den rytter, som præsterer den højeste hastighed.

Man styrer selv sin hastighed ved hjælp af sin gearing (belastning) og kadence (omdrejninger). Stigningsgrad, personvægt og hastighed er tæt forbundet. Så det er helt klart en fordel at have en færrest kilo på kroppen i bjergstigningen. Ligesom i virkeligheden.

 

OGF har flere forskellige film at vælge imellem¿flere af de kendte bjergetaper fra Tour De France. Bl.a. Alpe d¿Huez og La Marmotte. Flere  af de udfordrende ruter fra Malllorca og Texas, USA.

Tekniske deltajer:

Cyklerne er monteret med Look Keo /Spd - OGF har i begrænset omfang mulighed for at tilbyde

udlånssko.

 

Hvis du vil gemme dine træningsdata efter cykeleventen skal du medbringe et SD kort til cykelcomputeren. Du kan downloade softwaren på www.kanjac.dk/ne. Du kan med fordel medbringe et Garmin pulsbælte ANT +, så kan du se din puls % undervejs.

 

 

Hvad koster et cykelevent og hvad indeholder det ?

 

1½ times cykelevent incl. Indstilling af cykler og cykelcomputere, eventuelt vejning samt opvarmning, cykeltur og guide undervejs koster  100,00 kr.  pr. person.

Der faktureres for min. 15 personer. Der kan deltage op til 24 på hvert event.

Hvad kan man tilkøbe?

  • For 25,00 kr. pr. person kan der tilkøbes en lettere anretning med kaffe, brød og frugt efter cykelturen
  • Der kan tilkøbes anden forplejning i form af en let frokostanretning. Indhold og pris aftales.

Kontaktperson:  Kurt Høybye, 40 89 09 05, mail: hybye@galnet.dk