Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

EVENTYRLØBET 2018 byder på musikalske fætre fra Odense og Gasolin-musik

 

Skal du til koncert efter at have gennemført Eventyrløbets 2, 5 eller 10 km? Så bliver der mulighed for at opleve både helt unge musikere og et band, der levere mere traditionelle sange og toner. Når koncerten efter den 41. udgave af det klassiske Eventyrløbet den 10. maj 2018 indledes efter løbet, står der to Odense-navne på programmet.

 

- Vi vil gerne hjælpe yngre lokale navne på vej, og vi har fundet en duo, der er oplagt som opvarmningsband. De to fætre Victor og William, som danner VKation, er et spændende bud på netop den type underholdning, der passer godt til Eventyrløbet, siger løbsleder Klaus Winther. - Efter nogle år med mere traditionelle navne som TV2, Johnny Madsen og Hardinger Band er det vigtigt med fornyelse og en ændret profil omkring valget af musik. VKation er kendt fra blandt andet X Faktor på DR.

VKation ser sig selv som en popgruppe, der ligger et sted mellem singer-songwriter Mads Langer, The Crookes og Justin Bieber.

 

Efter den traditionelle overrækkelse af præmier overtager Peter & De Andre Kopier scenen. - Her kan der i den grad synges med, siger Klaus Winther. - Peter & De Andre Kopier har optrådt som kopiband siden 1995.

De spiller den legendariske musikgruppe Gasolins numre, og de vil skabe super-god stemning, siger Klaus Winther, der efter jubilæumsåret 2017 understreger, at koncerten efter Eventyrløbet fortsat vil være en fast bestanddel af Danmarks største en-dages motionsløb. - Musikken er en del af løbets dna. Koncerten afvikles for 19. gang siden 1997, og for vores mange deltagere er sang og musik den perfekte afslutning på en stor Eventyrløbsfest.

 

Faktaboks:

 

Eventyrløbets næste udgave afvikles Kristi himmelfartsdag, torsdag den 10. maj. Løbet har været afviklet siden 1978. Løbet er Danmarks største en-dages motionsløb og Nordens største 5 - og 10 km løb med over 20.000 deltagere.

 

Yderligere info:

 

OGF Events

 

Klaus Winther 40357940

 

Se mere om VKation her:

https://www.dr.dk/event/xfactor/deltagere/vkation

 

Se mere om Peter & De Andre Kopier her:

https://www.peterogdeandrekopier.dk/