Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Oplev landets bedste atleter på Odense Atletikstadion

Som afslutning på H.C. Andersen Festivals i Odense vil byens borgere og gæster kunne opleve atletik af den ypperste kvalitet, når der holdes DM i atletik på Odense Atletikstadion den 24.- 26. august.


To uger efter EM i Berlin gælder det årets hjemlige højdepunkt, når Odense Atletikstadion lægger græs til Danmarksmesterskaberne i atletik.

- Som afslutning på H.C. Andersen Festivals tilbyder vi atletik i verdensklasse, når landets bedste atleter samles i Odense for at dyste om titlen som Danmarks bedste. Vi ser frem til at tage imod deltagere og tilskuere fra hele landet, når vi i den kommende weekend er vært ved DM i atletik, siger Event- og Udviklingschef Andreas Jeppesen fra Odense Atletik.

Åbningstalen er planlagt til lørdag kl. 13.35, men allerede fredag aften dystes der i 10.000 meter, og her stiller den tidligere OL-deltager, Ole Hesselbjerg, til start.

- De fynske atletikfølgere kan blandt andet se frem til et lokalt opgør i 1500 meter-distancen, når årets to mandlige vindere ved Eventyrløbet, Andreas Lommer og Peter Glans, begge stiller til start lørdag kl. 14.20. Ligeledes spås Emil Mikkelsen fra Odense Atletik gode chancer for at lande endnu en titel i diskoskast, når han stiller til start lørdag kl. 16.10, siger Andreas Jeppesen.

Startlisten viser desuden, at ni af EM-truppens 11 navne stiller til start i weekenden, og her må en af de større DM-favoritter være Andreas Bube fra Bagsværd AC, der søndag eftermiddag går efter endnu en titel på 800 meter.

DM i atletik live-streames desuden på Atletik TV via www.atletiktv.dk.

Af Rasmus R. Nejstgaard