Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Optimisme før årets store stafet

Når den 16. udgave af DHL Stafetten afvikles den 14., 15. og 16. august med start og mål på Engen i Fruens Bøge, tyder alt på endnu en deltagermæssig succes.


- Vi ser frem til dette års løb med store forventninger, siger løbsleder Poul Grenaa fra OGF Events, der står for løbet sammen med Odense Atletik.

- Tilmeldingen er i fuld gang, og på nuværende tidspunkt ligger vi pænt foran tallene for 2017. Med 871 hold og knap 4.500 tilmeldte er vi kommet godt i gang i år. Faktisk er det 28 % flere end på det samme tidspunkt i 2017. Vi håber, at tendensen holder, så vi når op på mellem 18.000 og 20.000 deltagere fordelt over de tre dage. Området og de to ruter kan bære op mod 8.000 deltagere pr. dag, så der er foreløbig god plads, siger Poul Grenaa, der også peger på andre faktorer omkring de positive tilmeldingstal:

- Der kan være en effekt fra Royal Run, der med stor eksponering og omtale tiltrak over 7.000 deltagere og endnu flere tilskuere i Odense. Mange nye løbere var med her, og det kan have styrket interessen for DHL Stafetten over de 5 km. Samtidig er mange hold tidligt ude for at sikre sig en plads på en udvalgt dag, der passer ind i firmaets eller virksomhedens planlægning. Vi har ligget et sted mellem 15.000 og 18.000 deltagere siden 2012 med torsdagen som den mest populære dag.

At torsdagen er den mest populære dag oplever Mad Med Sjæl også, da de allerede nu kan melde udsolgt på torsdagsgrillmenuen. Det er dog fortsat muligt at bestille grillmenu tirsdag og onsdag. For mere info klik her.

Prisen for deltagelse i DHL Stafetten stiger med 100 kroner pr. hold den 3. juli, så hvis du er hurtigt ude, er der også penge at spare.

Du kan tilmelde dig ved at benytte dette link.

Af Henrik Lund Jensen