Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Tilmelding til ROYAL RUN 2018

PRESSEMEDDELELSE 1. november 2017

Landsdækkende løb i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag:

Tilmelding til Royal Run Odense åbner i dag!

H.K.H. Kronprinsen markerer næste år sin 50 års fødselsdag ved at invitere hele Danmark til løbefesten ”Royal Run” i landets fem største byer. Løbefesten er arrangeret af Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund og arrangeres i regi af Bevæg dig for livet – Danmarks største idrætsvision. Tilmelding åbner i dag, onsdag den 1. november på royalrun.dk. Alle er velkomne. 

Læs hele pressemeddelelsen her

Se TV2's indslag her

Artikel på DAF

Artikel på fyens.dk 

Tilmelding kan foretages her

 

Tidligere udtalelser:

Odense Kommunes borgmester, Peter Rahbæk Juel, ser begge frem til den kongelige fødselsdag i byen:

”Det glæder mig, at Kronprinsen har valgt at fejre sin fødselsdag med løbeskoene på i Odenses gader. Vi vil sørge for, at byen tager godt imod ham og de mange andre løbere, der undervejs på ruten kan nyde den store forvandling, som Odense gennemgår i disse år med letbane, boliger og nyt stort eventyrhus på vej,” fortæller borgmester i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel.

Event- & Udviklingschef i Odense Atletik/OGF, Andreas Jeppesen, har ligeledes store forventninger til Royal Run:

”Det er et stort skulderklap til vores forening og vore mange frivillige, at vi har fået tildelt opgaven som ansvarlig for løbsafviklingen i forbindelse med Royal Run i Odense i 2018. Vi glæder os helt vildt til at være en del af dette spændende projekt og vil gøre alt for, at vi får stablet et fantastisk og oplevelsesrigt løbeevent på benene som kan samle hele Fyn på en spektakulær rute i hjertet af Odense. Og vi ser frem til at byde velkommen til en fed fødselsdagsfest, hvor der er plads til alle,” lyder det fra Andreas Jeppesen.