Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Royal Run kommer til Odense i 2020

Fyn er med, når Royal Run løber af stablen 2. pinsedag næste år. Her kommer der nemlig igen kongeligt besøg i løbesko i Odense. 
 

2. pinsedag, d. 1. juni 2020, løber Royal Run af stablen, og Odense er udvalgt som værtsby. I 2018 stillede omkring 7.500 til start i Odense, da Kronprinsens 50’års fødselsdag blev fejret i Danmarks fem største byer, og eftersom Odense ikke fik plads blandt de tre værtsbyer i 2019, ser arrangørerne frem til en revanche. 

Vi glæder os utroligt meget over igen at have Royal Run tilbage i Odense, og vi som forening vil gøre vores absolut bedste for at skabe en stor folkefest for alle fynboer i Odense. Vores mange gode medlemmer glæder sig allerede til at servicere de mange glade gæster og naturligvis Kongehuset,” lyder det fra Michael Nielsen, løbsleder i OGF. 

 
Fællesskabsfest i byen 

I Odense Kommune ser de frem til igen at være Royal Run-værter. 

Royal Run er hele byens løb. Vi havde en fantastisk motionsfest sidste gang, og jeg håber, at rigtig mange odenseanere vil løbe og gå med igen i år. På hele byens vegne glæder jeg mig meget til, at vi igen kan byde H.K.H. Kronprinsen velkommen til Royal Run i Odense. Der er sket rigtig meget i Odense, siden Kronprinsen løb her forrige år, og det ser jeg frem til, at Kronprinsen skal opleve,” siger Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel. 
 

Fra centralt hold er der også glæde over at genbesøge Odense: 

Royal Run kommer tilbage til Fyn. Det har været efterspurgt, og vi glæder os derfor over, at Odense er med i Royal Run igen. Vi ser frem til samarbejdet med både kommunen og arrangørerne - og til en gevaldig folkefest med Kronprinsen og fynboerne på dagen,” udtaler Jakob Larsen fra Royal Runs styregruppe på vegne af Bevæg dig for livet, og han glæder sig til endnu en begivenhed, der henvender sig til alle danskere: 

 

”Royal Run er fællesskabets fest. Med distancer helt ned til One mile, 1,6 km, og muligheden for både at løbe og gå kan alle vitterligt være med – uanset alder og kondital.” 

 

Tilmelding åbner d. 19. november.  

Find mere information på: www.royalrun.dk  

 

 

Fakta om Royal Run  

  • Royal Run 2020 afholdes d. 1. juni 2020 

  • I 2020 afholdes Royal Run i Sønderjylland (Sønderborg), Aalborg, Odense og København/Frederiksberg. 

  • På Bornholm bliver der Royal Run uden kongelig deltagelse. 

  • Royal Run 2019 blev afholdt d. 1. juni på Færøerne og 10. juni 2019 i Aalborg, Aarhus og København/Frederiksberg samt på Bornholm uden kongelig deltagelse.  

  • Over 82.000 var tilmeldt Royal Run 2019 

  • Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af HKH Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Her var 70.575 tilmeldt i Danmarks fem største byer. 

  • Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet, i et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run, og TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere. 


  • Tilmelding og information: www.royalrun.dk 

    34629_RR20_navnetraek_Odense_RGB[1][1].png