Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Schou-løbet i Langesø flytter startsted

Schou-løbet i Langesø er flyttet til sankthans og udvider til tre ruter. Desuden er start- og målområdet flyttet til Langesøhallerne i Morud, hvor der tilbydes fine muligheder for omklædning, bad og bespisning.

Det ældste motionsløb på Fyn, Schou-løbet i Langesø, afvikles i 2018 lørdag formiddag den 23. juni. Når løb nummer 97 i rækken af løb gennem 48 år afvikles, bliver det for første gang med start og mål i Morud.

- Når vi afvikler Schou-løbet i Langesø den 23. juni, har vi i samarbejde med Langesøhallerne i Morud valgt et helt nyt start- og målsted. Langesøhallerne i Morud har udbygget og renoveret deres faciliteter, og vi ser nu frem til et spændende og frugtbart samarbejde, hvor de mange løbere får bedre muligheder for omklædning og bad, og efter løbet tilbyder Langesøhallernes cafeteria salg af mad og drikke, siger løbsleder Poul Grenaa fra OGF Events.

- Schou-løbet i Langesø er et motionsløb for deltagere i alle aldre og på alle niveauer i Fyns flotteste natur, og traditionen tro bliver de gamle stempelure fra 70´erne fundet frem, så deltagerne kan opleve tidtagning som for mere end 40 år siden, siger Poul Grenaa.

Der er mulighed for forhåndstilmelding til Schou-løbet i Langesø indtil onsdag den 20. juni via www.ogf.dk/tilmelding-og-priser

Starten for 14,2 km og 7,2 km-ruterne går kl. 10.30, 2,5 km-løberne sendes af sted kl. 10.40.