Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sensommerløb for børn og voksne gennem Odense ZOO

Odense ZOO Familieløb er flyttet til sensommeren, så det i år bliver torsdag den 13. september, hvor Engen i Fruens Bøge og Odense ZOO lægger græs til Odenses traditionsrige familieløb.


Selvom Odense ZOO Familieløb er et traditionsrigt løb med flere år på bagen, er der i år blev tænkt en række nye tanker. Løbet er således flyttet til sensommeren, og personer med årskort til Odense ZOO får nu rabat til løbet. Det håber løbsleder, Poul Grenaa, vil smitte af på interessen:

- Vi havde superfint løbsvejr til DHL Stafetten i sidste uge, og nu håber vi bare, at det varme vejr vil holde frem til den 13. september. Til den tid er vi klar til at tage imod deltagere i alle aldre, og igen i år kan vi byde på løbet med 4 km for børn i aldersgruppen 5 - 14 år, og de traditionelle ruter på 5 og 10 km for både børn og voksne, siger løbsleder Poul Grenaa fra OGF Events.

Aktiviteter og konkurrencer

Odense ZOO Familieløb har været afviklet i forskellige udgave siden 1992. Som noget nyt tilbydes der i år rabat for personer med årskort til Odense ZOO, så børn og voksne deltager til samme pris. Desuden fortsætter den traditionelle konkurrence for skoleklasser, hvor hver 10. deltager gratis løber med, og hvor det er muligt at vinde en overnatning på "savannen" i Odense ZOO.

- Vi tilbyder en stribe sjove aktiviteter for børnene på Engen samt medaljer og fine præmier til de hurtigste. Tilmeldte deltagere under 15 år modtager desuden en gratis indgangsbillet til Odense ZOO, siger Poul Grenaa.

Odense ZOO Familieløb 2018 indledes kl. 17.30 med børneløbet og de voksne ledsagere. Klokken 18.00 og klokken 19.00 løbes der 10 og 5 km.

På billedet kan du se årets lækre løbe t-shirts. Der er t-shirt til alle børn i løbet, så skynd jer at tilmelde jer ved at trykke her.

Af Henrik Lund Jensen